Pe forumul DP s-ar vorbi că a început pr update.
La siteurile mele nu observ momentan nimic. Vine ceva sau e doar alarmă falsă?
Pe forumul DP s-ar vorbi că a început pr update.
La siteurile mele nu observ momentan nimic. Vine ceva sau e doar alarmă falsă?
Se zvonea ca incepe update pagerank inca din data de 2 aprilie !
Si eu astept sa vina !
Nici eu nu am observat vreo schimbare...Totusi,stiu ca s-a mai pus intrebarea aceasta,dar la cat timp se face deobicei update la pagerank???De exemplu in anul 2007?
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Data la care se face update este secreta , pentru ca e normal ca google sa fie foarte secretuos cu aceste informatii !
Anul trecut s-au facut corectii la pagerank si dupa 12 zile de la update , asa ca nu se stie niciodata !
Ce e sigur , este ca o sa fie un update in luna aprilie si alt update in iunie !
offtopic: cred ca ar trebui sa folosesti butonul
ontopic: daca nu luna asta, luna viitoare tot o sa aiba loc un nou update, pana acum nu am observat modificari
Updateul va avea loc in jurul lui 25 pana pe 1 mai.Cele mai multe situri au prins updateu pe 27-28.
Oricum nu prea mai conteaza daca e cu 1,2 zile inainte sau dupa data estimata fiindca oricum nu ajuta la nimic,nu se mai iau in calcul link exchangeurile cu 1 saptamana inainte....
Eu estimez ca va fi un update masiv la sfarsitul lunii mai - inceputul lunii iunie... si de ce spun aceasta pentru ca tot ce a fost in 2008 au fost update-uri partiale, corectii, etc.
Cred ca a avut loc deja, azi am ajuns cu un site cu PR 5 la PR 3 si altul de la PR 5 la PR 4.
A mai observat cineva? La siteurile mele nu am primit niciun update.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)