Vad ca Google face un Pr update.
In dimineata asta am vazut o crestere a unui domeniu al meu de la pr 3 la pr 5 La voi s-a intamplat ceva?
Ma gandesc ca e cam scurta perioada de la ultimul update
Vad ca Google face un Pr update.
In dimineata asta am vazut o crestere a unui domeniu al meu de la pr 3 la pr 5 La voi s-a intamplat ceva?
Ma gandesc ca e cam scurta perioada de la ultimul update
Am citit pe undeva ca ar fi legat de eliminarea acelor penalizari pentru PR de la ultimul update.
Ai vandut linkuri sau ai avut multe outbounds ?
This is some lucky mfBucura-te... ca oricum nu te ajuta la nimic
dpdv al SEO cel putin.
Desi sincer e misto sa te bucuri de un PR cat mai mare... foreigners dau cativa bani pe el
PR-ul meu a scazut la ultimul update de la 4 la 3dar e de mentionat ca pentru a ajunge la PR 4 nu am facut nimic in sensul asta
Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.
Mie mi-au aparut ieri multe pr 0 unde era "no pagerank", atat.
Pai uite.. de exemplu la blogu meu mi-o aparut cum zici tu PR 0 dupa o saptamana... duminica trecuta i-am dat drumu![]()
Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.
S-au eliminat penalizarile pentru linkuri, s-a revenit la situatia dinainte?
E un BL, update. Cei care au Google Alerts pe link:domeniu.ro poate au observat avalansa de emailuri.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Chiar acum 2 secunde am verificat si eu backlink-urile pt. un domeniu si am vrut sa scriu si pe forum acelasi lucru pe care l-ai spus tu mai sus
Nu stiu sigur care este explicatia dar cert e ca pe un domeniu am pr 5 acum.La ultimul update aveam 5 dar apoi a scazut la 3.
Acum a revenit la 5.
Modificarea aceasta o am doar pe un singur domeniu.
Poate ca intr-adevar G a ridicat penalizarile de la ultimul update.
Am avut un singur link catre un site extern care a fost penalizat .
Link-ul l-am sters iar acum observ schimbarea asta
Ciudat
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)