@lovelife - Google are experimenting may be, and we will see the result later this week. But you can share with us if this subdomain stays with PR3![]()
O sa fie corectie. Am domenii de 1 pagina, 3 luni vechime cu PR 5, imposibil.
Sa mai treaca o saptamana, si vedem atunci!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Vad ca eu fost ceva corectii. Am ajuns la PR1 de la 0 pe un blog personal.
EDIT: am verificat mai multe site-uri pe care stau de obicei si vad modificari de PR pretutindeni. Oare sa nu fi fost chiar un Full Update?
Crek stiu ce vrea sa faca Google cu ocazia asta. A dat PR-uri asa de mari si apoi vede ce site-uri cu PR mare pun "brusc" link-uri spre alte site-uri irelevante si automat isi da seama ca-s link-uri vandute acu cu ocazia cresterii PR-uluiStay safe, don't sell links yet
![]()
Signatura lipsa
da, a fost update, vad modificari la mai multe site-uri.
Incearca si tu Inregistrare Domenii si Gazduire Web
De data aceasta chiar e UPDATE. Magazinul online a luat un PR2 si un site de turism a luat PR1, restul site-urilor au acelasi PR deocamdata, mai astept.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
La un site inainte de update aveam pr1, aseara pr2 si astazi pr3, si astazi sa va asteptati la schimbari.
La unele site-uri a scazut iar la unele a crescut.
Cresterile si scaderile sunt doar de + si - 1.
Raman sa cred ca este nesemnificativ.
La mine pare a fi update, la mai mult de 5 domenii vad modificari serioase de PR.
Un site din semnatura a urcat de la PR1 la PR4, altul de la PR2 la PR4 si asa mai departe.
La voi cum e?
Se confirma?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)