O intrebare ...
Cam la cat timp apar aceste update-uri si daca puteti oferi pe ultimii 3 ani , luna in care a fost facut update-ul sa pot face o statistica...
Multumesc
O intrebare ...
Cam la cat timp apar aceste update-uri si daca puteti oferi pe ultimii 3 ani , luna in care a fost facut update-ul sa pot face o statistica...
Multumesc
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Se pare ca si Facebook a fost putin afectat de la pr 10 la pr 9![]()
La mine apare cu PR 10..
Signatura lipsa
e cu 9...dar inca nu s-au facut corectiile....cert e ca vor aparea corectii/....
Da... ciudat, acum imi arata 9 tot quirck search status. Mai devreme imi arata 10. Probabil inca se mai fac update-uri pe toate datacenter-ele sau posibil sa fie corectiile de vina... mai asteptam una, doua saptamani sa se stabilizeze![]()
Ultima modificare făcută de tymbark; 9th November 2011 la 10:13.
Signatura lipsa
Facebook este la PR9. Si eu cred ca asa o sa ramana...
Inca ceva, eBay-ul a coborat la PR7. Mi se pare stupid. Sincer!
Am observat ceva acum dupa acest update sa redus importanta factorului SEO vechime site, am observat mai multe site-uri care aeau vechime mare si pozitionate f bine dar care nu au mai fost sustinute de link-uri noi au picat tare, 1-3 pagini. Daca stiti astfel de site-uri va rog sa confirmati sau sa infirmati
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Da, eu confirm la mine, site vechi de 7 ani, are o pagina interna pe locul 4, iar indexul pe pagina 2 la o cautare foarte importanta pentru el desi ani buni eram primul sau in top 3.
M-au depasit 2 site-uri noi (unul are max. 1 an vechime, celalalt vreo 2) care au bagat puternic pe link building. Eu am picat ca m-am lasat pe tanjeala ca deh eram bine pozitionat de ani buni.
Acum insa iau masuri![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)