Mai mult ca sigur a fost UPDATE. Vad diferente la foarte multe site-uri (mai mult de 20)... Sa vedem daca se mentine pana in zilele urmatoare.
Mai mult ca sigur a fost UPDATE. Vad diferente la foarte multe site-uri (mai mult de 20)... Sa vedem daca se mentine pana in zilele urmatoare.
Confirm si eu peste 10 site-uri au urcat de la PR0 la PR2-PR4, cele care le aveam cu PR1-2 au urcat cu un singur punct, respectiv 3 puncte la unul de PR 1
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Eu zic sa tragem o concluzie: DA, A FOST PR UPDATE!
- este posibil ca zilele urmatoare sa mai fie corectii;
- este normal, la unele siteuri PR-ul a crescut sau a scazut.
Haideti sa pastram putin mai curat acest thread .
De ieri de la ora 22:58 - postul lui gamerap, acest thread a crescut cu 5 pagini inutile: "la mine a crescut, la mine a scazut, etc...".
Multumesc pentru intelegere si sper sa fiu in asentimentul mai multor useri.
Director de articole -> articole.pro
O intrebare ...
Cam la cat timp apar aceste update-uri si daca puteti oferi pe ultimii 3 ani , luna in care a fost facut update-ul sa pot face o statistica...
Multumesc
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Se pare ca si Facebook a fost putin afectat de la pr 10 la pr 9
La mine apare cu PR 10..
Signatura lipsa
e cu 9...dar inca nu s-au facut corectiile....cert e ca vor aparea corectii/....
Da... ciudat, acum imi arata 9 tot quirck search status. Mai devreme imi arata 10. Probabil inca se mai fac update-uri pe toate datacenter-ele sau posibil sa fie corectiile de vina... mai asteptam una, doua saptamani sa se stabilizeze
Ultima modificare făcută de tymbark; 9th November 2011 la 10:13.
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)