Intradevar pagerank-ul sa updatat si google a fost mai darnic de data aceasta. La site-urile mele am primit cu cate 1 punct in plus. Google a inceput sa updateze pagerankurile din ce in ce mai des.
Intradevar pagerank-ul sa updatat si google a fost mai darnic de data aceasta. La site-urile mele am primit cu cate 1 punct in plus. Google a inceput sa updateze pagerankurile din ce in ce mai des.
A trecut 1 luna de la ultimul update si foarte ciudat, nu a mai fost rectificare. E de bine? E de rau?
Sincer, ultimul PR update a fost o aberatie. Pr 4-5 pe site-uri fara nici o valoare! Daca nu apare nici o rectificare, cel putin vizibila, atunci "vanzarea" de link-uri in functie de PR devine o mica "teapa".
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
E o mica teapa de mult timp, acum doar incep toti sa realizeze asta, iar G nici macar nu se mai streseaza in vreun fel...
Asa cum am scris si in Google PageRank Update 2012, perioadele in care sunt asteptate updateurile pentru anul asta sunt:
Google PageRank Update Ianuarie 2012
Perioada asteptata: 30 ianuarie 2012 – 2 februarie 2012
Google PageRank Update Iunie 2012
Perioada asteptata: 30 iunie – 2 iulie 2012
Google PageRank Update Octombrie 2012
Perioada asteptata: 30 septembrie – 2 octombrie 2012
Google PageRank Update Decembrie 2012
Perioada asteptata: 31 decembrie – 3 ianuarie 2012
Va reamintesc ca pentru anii trecuti au fost:
- 2008 - 4-5 updateuri
- 2009 - 4-5 updateuri
- 2010 - doar un update
- 2011 - 4-5 updateuri
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Astept cu nerabdare update-ul de page rank din 2012, sper sa nu ma dezamageascae bine ca ne-ai dat perioadele sa stim cand sa il asteptam. Mersi.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
si eu sper acelasi lucru...si totodata sper sa fie in data specificata mai sus..
![]()
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Domnilor, gata cu offtopicul pe threadul acesta, caci pe urma iar va plangeti ca primiti negative nemeritate
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
La mine au inceput deja update-urile si e ciudat ca pare cam devreme fata de perioadele asteptate. Am prins ceva PR la 2 site-uri insa la altele am scazut, Google si-a impus niste rezolutii severe pentru 2012. Insa, sunt singur ca sunt doar niste fluctuatii pana cand se vor stabili lucrurile.
Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)
La mine nici o schimbare... si am verificat zeci de site-uri, nici plusuri nici minusuri...
nici o schimbare, am verificat peste 15 domenii...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)