Nici la mine.
In concluzie nu este nici un update de PR.
nici o schimbare , toate domeniile mele sunt la fel
Guys, ce ar fi ca toti membrii activi sa confirmam faptul ca nu este update? Am umple threadul cu cateva sute de comentarii inutile. Daca nu ati fi membri relativ vechi, as zice ca sunteti la vanatoare de posturi. Asa... care e scuza voastra? Haideti sa pastram threadul curat, si sa ne dam cu parerea atunci cand va fi cu adevarat update.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Roby, eu nu sunt la vanatoare de posturi.. dar la mine a fost o schimbare ieri : am capatat PR0 .. de la PR3 .. deci ceva s-a intamplat ..
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
1 - Probabil ca aceasta "vanatoare" (sau nu) a inceput de la mine, care am trecut niste DATE POSIBILE. Mentionez acum, explicit, ca e PROBABIL ca in acele perioade sa fie ceva schimbari. Nu garanteaza nimeni ca vor fi updateuri atunci. Totul este pe baza statisticilor, pe baza updateurilor anterioare. Asadar, cand vom vedea schimbari la 7 siteuri din 10 (si stim ca am lucrat pt ele), atunci s-a intamplat "minunea".
2 - Si la mine a fost 1 schimbare (1 scadere). Insa dupa proverbul "cu o floare nu se face primavara" - nu am postat aici, chiar daca am vazut ceva. Inca sunt sceptic in privinta schimbarii respective (sunt mai multi factori in privinta acelei schimbari, prea apropiati ca timp, fara sa-i pot delimita bine), asa ca deocamdata raman in pozitia de asteptare.
3 - Daca imi aduc bine aminte, la ultimul update s-au dat PR-uri din belsug, de parca era campanie electorala. S-a asteptat o corectie care ... a corectat sau nu. Asa ca mi s-ar parea justificat acum ca Google sa revina la niste valori apropiate de adevar, adica sa se vada unele scaderi, in unele cazuri, sau cresteri firave. Parerea mea.
Ultima modificare făcută de iuddavali; 19th January 2012 la 15:15.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Nu aveam de unde sa stiu ca au sa mai scrie inca 2 - 3 persoane dupa mine. Mesajul meu a fost de informare, nu sunt in cautare de post-uri. Vezi daca am postat aiurea pe forum, apoi vino cu afirmatii de genu.
Si acum referitor la cei doi care au dat negative, aveti probleme, tratati-va.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)