Aceeasi poveste ca la ceilalti: site-urile vechi au ramas neschimbate, cele noi au prins PR-uri intre 1 si 5.
Probabil suntem in cursul update-ului si o sa se modifice zilele acestea treburile.
Aceeasi poveste ca la ceilalti: site-urile vechi au ramas neschimbate, cele noi au prins PR-uri intre 1 si 5.
Probabil suntem in cursul update-ului si o sa se modifice zilele acestea treburile.
Trust, but verify.
Si la mine la fel, cele vechi au ramas asa, cele noi PR, 1,2,3. Chiar nu cred ca Google, va mai face modificari pana la urmatorul update, adica peste trei luni. Acum vad ca respecta cewle patru update-uri anuale.
La siteurile "vechi" am un singur caz unde PRul a scazut de la 2 la 1, iar la cele noi am primit 4, 2, 2. Sper sa se pastreze![]()
Bun , PR 1 pt KeySR- inceput promitator
![]()
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
La site-urile vechi, care aveau PR3 sincer nu mă așteptam să crească nici să scadă, deci au rămas așa.
La un blog cu PR2, mă așteptam la un minim de 3 și un maxim de 4, nimic! A rămas tot la 2.
La un blog mai vechi de știri am sărit de la 2 la 3, dar la update-ul din februarie am scăzut de la 3 la 2.
La site-uri și blog-uri noi (aproximativ 2 luni), am primit PR1 la două și PR2 tot la două.
La 4 bloguri pe blogspot care aveau PR3 și de care nu m-am ocupat decât o dată, de două pe lună, am scăzut pe toate la 2.
Oricum, sper să nu fie permanent și să se mai facă modificări. Ciuda mare este pe blogul de care ziceam că nu a crescut de la PR2 și am scris aproape zilnic pe el, am obținut și multe link-uri bune, dar a rămas la fel, ciudat.
Update-ul asta a fost unul foarte ciudat.
Am vazut multe site-uri care desi au primit link-uri multe, nu au primit niciun PR.
Cel mai la indemana exemplu care imi vine acum in minte e Zero Stiri a lui Zoso (aruncati aici sa vedeti ce spune open site explorer despre el.) care desi are enorm de multe link-uri, tot pe PR0 a ramas.
Ce ziceti?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
@Matei : Mie nu-mi merge link-ul tau dar cand am verificat apare ca are PR4. Cu prcheck mi-a dat eroare, dar cu plugin-ul de la Chrome(SEO for Chrome) imi arata 4.
Confirm si eu update-ul pentru un domeniu destul de nou ... vechime o luna PR 1.
si eu tot 4 vad la zero stiri.
Sunt pasionat de jocuri mahjong cele mai tari jocuri din Ciocovenii de sus si de jos :D
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)