Extensii de la Chrome sau Google PageRank Checker - Check Google page rank of any web pages.
La mine nici o modificare, deocamdata, ramane de vazut pana maine seara.Azi a fost update de page rank la mine. Unele au ramas asa, altele au crescut
Ce a fost la tine?si la mine a fost ...
Multi PageRank Check: website analysis - căutare simultană pe mai multe data centere;
https://chrome.google.com/webstore/d...doljacigkahohc - extensie Chrome.
Si eu confirm, la 3 site-uri din 12 am avut parte de modificari pozitive de cate o pozitie.
Confirm si eu , din site-urile pe care le am ... majoritatea nu au modificari, doar un site de 2 luni a luat PR1 si un blog de 1 luna a luat PR2.
Scriu din cand in cand diverse reduceri.
Nu cred c-o sa ramana asa treburile. "Aud" in alte parti ca iar a dat Google PR mare noilor site-uri (desi data trecuta a fost exact la fel).
Confirm si eu pe mai multe site-uri, desi nu toate si e ciudat, pt ca toate au fost puse in aceeasi zi, acu vreo luna si le-am promovat pe toate la fel.. deci cred ca este totusi partial si mai urmeaza si la celelalte site-uri la care inca nu s-a modificat
Signatura lipsa
Site-uri vechi -> nimic.
Site-uri noi (1-4 luni) -> PR 1, 2, 3
Ce ma incanta. Cu metoda asta am luat pagerank 3 la un site pe .com, desi are abia o luna si ceva.
Deci merge.
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)