Acum are si jingle.ro pr2E un inceput bun.
Update-ul asta a fost unul foarte ciudat.
Am vazut multe site-uri care desi au primit link-uri multe, nu au primit niciun PR.
Cel mai la indemana exemplu care imi vine acum in minte e Zero Stiri a lui Zoso (aruncati aici sa vedeti ce spune open site explorer despre el.) care desi are enorm de multe link-uri, tot pe PR0 a ramas.
Ce ziceti?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
@Matei : Mie nu-mi merge link-ul tau dar cand am verificat apare ca are PR4. Cu prcheck mi-a dat eroare, dar cu plugin-ul de la Chrome(SEO for Chrome) imi arata 4.
Confirm si eu update-ul pentru un domeniu destul de nou ... vechime o luna PR 1.
si eu tot 4 vad la zero stiri.
Sunt pasionat de jocuri mahjong cele mai tari jocuri din Ciocovenii de sus si de jos :D
Scuze atunci.
Mie uneltele mi-au aratat 0![]()
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
La mine toate au ramas la fel.
Confirm update-ul. 3 siteuri, toate 3 au primit PR nou, mai mare.
confirm si eu update-ul.
Cel putin un site de la PR4 la PR5 ... restu nu am verificat inca dar urmeaza ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Ciudat update...La update-ul precedent am luat PR2 pentru un site cu vechime de 2 saptamani si 0 BL.Intre timp l-am inscris in directoare,am investit in advertoriale si pr a scazut la 1![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)