eu la site-urile cu PR 0 am primit 1 iar de la 2 am sarit la 3...poate data viitoare o sa fie mai darnic gogalache![]()
eu la site-urile cu PR 0 am primit 1 iar de la 2 am sarit la 3...poate data viitoare o sa fie mai darnic gogalache![]()
La update-ul trecut mi-a disparut PR-ul de pe itxpert.info dar si-a revenit cu cateva zile mai tarziu...
Sper ca la acest update sa nu ma sperie Google din nou
PS: nici o schimbare la ale mele inca...
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Se pare ca avem PR update... ceva a inceput sa se miste... eu am pierdut cate o unitate la majoritatea site-urilordestul de ciudat si aiurea mai ales ca din 31 decembrie n-am mai miscat un deget... oricum asta e doar inceputul update-ului, peste cateva zile cand se va finaliza vom vedea daca iesim in pierdere sau in castig...
Ultima modificare făcută de tataraseni; 2nd April 2009 la 15:59.
Acelasi lucru l-am observat si eu: site-urile fara PR mi-au sarit la 3 iar restul au pierdut o unitate.
Rezultatele fluctueaza pe acelasi data center de la o interogare la alta cu http://www.linkvendor.com/seo-tools/multi-pagerank.html asa ca n-avem decat sa ne punem pe asteptat la un pahar de vorba![]()
la mine Pr site-urilor vechi sa pastrat neschimbat iar la cele noi de la pr 0 au ajuns la pr1
am primit PR 4 desi in ultima luna n-am mai scris nimic pe tentativa mea de blog![]()
![]()
![]()
![]()
Tocmai am verificat PR-ul la site si , surpriza, a crescut de la 0 la 2. Cred ca e un update de PR la mijloc, il verificasem mai pe la amiaza si aveam tot 0.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)