26th January 2012, 20:25
1 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
lovelife
Pentru ca ai rascolit topicul inutil si pentru fraza asta ai si de la mine unul cadou
Am venit cu o corectie care s-a dovedit a fi eronata din cauza ca extensia de la Chrome a dat rateuri. Imi cer miliarde de scuze din partea celor de la Google. Sa stapanesti sanatos satisfactia negativului.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
LE: Asa cum altii au confirmat unele chestii, asa am confirmat si eu, nu vad diferenta.
27th January 2012, 11:36
1 out of 7 members found this post helpful.
Sunt tot la pr 4 cu tot cu micile pauze. Sunt multumita.
28th January 2012, 01:28
1 out of 6 members found this post helpful.
A fost Update la PR, astazi am avut schimbari pe 5 dintre site-urile mele.
28th January 2012, 01:57
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
danis
A fost Update la
PR, astazi am avut schimbari pe 5 dintre site-urile mele.
Esti sigur? Eu nu vad nicio schimbare la mine.
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.
28th January 2012, 11:09
4 out of 7 members found this post helpful.
Oameni buni, pastrati thread-ul asta curat. De vreo cateva spatamani tot intru pe el pentru ca vad ca s-a postat si cand colo numai aberatii. Propun ca cei care mai posteaza aici si nu este un PR Update confirmat sa-si ia negative pana se satura de postat aiurea.
28th January 2012, 11:15
0 out of 9 members found this post helpful.
Il sustin pe Dragos in ideea lui!!!
28th January 2012, 13:26
3 out of 3 members found this post helpful.
Guys cum sa stiti daca e PR update daca nu pe baza modificarilor pe care oamenii le simt si le posteaza. E posibil ca unele site-uri sa aiba PR-ul modificat chiar daca nu e PR update. Oamenii aia de unde vreti sa stie daca e sau nu?
Apoi, mai mult ca sigur ca cei care urmariti bloguri de pe .com de SEO si SEM aflati de acolo cand e sigur un PR update.
Personal consider ca va consumati mult timp cu PR-ul si cu certurile despre PR update. Topicul il voi inchide in curand, a ajus deja la 27 de pagini. Voi face unul nou, dar am vrut sa stiti ca uneori exagerati in unele privinte.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
6th February 2012, 14:30
2 out of 2 members found this post helpful.
E PR update astazi, dar si schimbare de altgorim, pentru cei interesati, verificati ce "cadouri" ati primit
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.