Voi cum stiti cand face Googleul update? am citit undeva ca updatul de face de 3-4 ori pe ani, de obicei o data la trei luni. sunt totusi ceva date mai exacte?
Voi cum stiti cand face Googleul update? am citit undeva ca updatul de face de 3-4 ori pe ani, de obicei o data la trei luni. sunt totusi ceva date mai exacte?
Verifici si tu odata la 3 luni si vezi atunci. Sau instalezi Google Toolbar si cand vezi modificari inseamna ca s-a facut update.
Si eu am picat la blogul meu, de la PR 3 la PR 2, habar n-am de ce. Restul 4 neschimbate.
Eu inca nu am vazut nici o modificare
Nici la mine nu au aparut schimbari pana acum dar ma astept la o crestere semnificativa![]()
oare sa ne asteptam la ceva de paste?![]()
Nu stiu ce se intampla, dar de sambata seara toolbar-ul de la google nu mai arata pagerank-ul pentru nici o pagina web vizitata. La voi e la fel?
la mine merge
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Plugin.ul meu care imi afisa pagerank.ul facea figuri. Il afisa doar la click. Acum si.a revenit
.
Mă bucur că vorbim/vorbiți de PR de mult timp, dar mă gândesc că mai avem o mică "provocare".
Spre exemplu, am vorbit despre Google Panda Update (e-business.inotec.ro/seo-sem/despre-google-panda-update; sunt date extrase și de la SEOmoz și SEOBook) la sfârșitul lunii trecute și am subliniat faptul că încă nu apăruse pe .ro, cu toate că some new guys in SEO vorbeau pe softpedia că le scăzuse traficul cu vreo 5% și e de la Panda (ce naiba, 5%, Panda ?!). Sugerez deschiderea unui topic pe așa ceva, pare-se că sunt "prea nou în SEO" pentru a deschide eu unul.
BTW, luni mi-au căzut ranking-uri pe 2 site-uri de prezentare pe care le optimizez (și destul de vizibil; cu un content destul de "subțire") pentru ca după vreo 3-4 ore să apară și postare pe Google WebMaster Blog confirmarea că a devenit global update-ul.
Mă interesează ce faceți cu content-ul vechi, dacă încercați să îl modificați (asta în situația în care există posibilitatea și merită efortul, nefiind enorm) și care sunt strategiile pentru content-ul viitor (în afară de faza cu unicitate și calitate, ca pentru gimnaziu; reguli de scriere, limită număr cuvinte etc).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)