68 de siteuri fara nici o modificare.
68 de siteuri fara nici o modificare.
Google Pagerank Update January 2012 Last Google PageRank Update,PR Update or Pagerank Update confirmed on
Google PageRank Update January 2012 (Google PageRank update schedule)
Pe FB PR e 0?![]()
P.S.: cine mi-a dat rating negativ pentru postul de azi de pe acest subiect, e un nesimtit....
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Si eu am primit 1 pentru blaturi.info, care avea 0 pana acum![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
OFF: PageRank: N/A
ON: Alarma falsa.
LE: E ciudat totusi, in mare, nu s-a produs nicio schimbare la mine, dar un blog de-al meu ce avea N/A, acum are PR0.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
A dat rateuri o extensie de la Google Chrome si se pare ca blaturi.info are PR1, iar blog-ul cu N/A, tot N/A are. Cei doi care au dat negativ, ofer produse naturiste pentru tulburari psihice.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)