Am primit pe Dinstup.ro- Produse apicole (dupa 3 luni doar de la deschidere) page rank 2![]()
Am primit pe Dinstup.ro- Produse apicole (dupa 3 luni doar de la deschidere) page rank 2![]()
Nimic interesant pentru mine , ciudat totusi cum asta : Facebook covers | Timeline cover | Profile coverFacebook covers | Timeline cover | Profile cover , care prinsese PR5 la ultimul update a ramas tot la 5 . Facebook timeline cover | Profile cover a mai primit PR4 .
Codeinwp.com - Wordpress experts
Confirm si eu.. am primit pr 1 2 1 pe 3 site-uri nou lansate
Signatura lipsa
Nici o schimbare la domeniile mele.
3 site-uri recent lansate au primit page rank 3, 2 respectiv 1. Site-urile vechi nu au suferit nicio schimbare.
Se pare ca e ceva pentru domeniile noi ... am luat PR1 pe un domeniu care exact azi face 1 luna ... pe restul site-urilor situatia este neschimbata.
Scriu din cand in cand diverse reduceri.
Eu am primit un PR2 pe un site care n-are inca nici macar o luna jumate, dar caruia i-am adus intr-adevar link-uriPoate de mentionat ar fi si faptul ca e site de afiliere (insa nu junk, ci content de calitate).
In rest, am pierdut un punct, dar altfel doar am ramas la fel sau am crescut. Practic s-a corectat ce m-a lovit data trecuta, plus ceva bonus mic![]()
Iar acuma, back to work, ca am depasit euforia.
Da, un nou update de PR care nu-l inteleg, e clar ca numai conteaza asa mult. Un site mi-a scazut de la PR 2 la PR 1, adica site-ul catre care am atras cele mai multe link-uri in ultimile 3 luni, link-uri diverse si de calitate, dar na, asa-i la Google. Un site vechi catre care nu am atras nici un link de nici un fel a primit si el PR 1 dupa ce 2 ani a stat numai cu PR 0, un site de afiliere nou a primit si el PR 1 iar restul site-urilor vechi pe care le am au ramas la acelasi PR.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
nu e doar pe domeniile noi.. pe blogul de seo am scazut de la 4 la 3.. ce-i drept, nu prea m-am mai ocupat de el... oricum, nu prea mai conteaza pr-ul.. asta e clar
Signatura lipsa
Confirm update-ul de PR in cazul meu insa nu am sesizat decat faptul ca unele pagini care nu aveau deloc PR au primit in vreme ce toate celelalte au ramas la page rank-ul de pana acum. E posibil ca update-ul sa se faca pe mai multe zile si sa apara modificari ulterioare sau asta a fost tot?
viaRomania - agentie de turism
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)