Un site nou a primit astazi PR0. Ceva schimbari la voi ? Este posibil sa primesti PR fara sa fie update de PR la celelalte site-uri ?
Un site nou a primit astazi PR0. Ceva schimbari la voi ? Este posibil sa primesti PR fara sa fie update de PR la celelalte site-uri ?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
@ganditorul_2003: La fel si pt un site foarte nou de care ma ocup si care nu are inca link-uri. Blogul meu a ramas la PR4.
Same here. domeniu cumparat saptamana trecuta, acum a primit pagerank 0.
da, si la mine s-a modificat la mai multe site-uri
pe timp de criza mentinere = crestere![]()
Eu urmaresc sapte situri.
La nici unul absolut nimic nou![]()
Oare o fi PR update?
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
La mine e destul de grav....
Am sute de ibl-uri la un site si imi afiseaza doar 23.
Iar pe o alta sectiune tot la fel de promovata 8
In scadere de la 37 pe principal si 90 la sectiunea promovata.
In rest Pr nemodificat!
Din cate vad printre ce afiseaza google nu se afla nici un site cu care am facut link exchange!
Ultima modificare făcută de Cata.; 3rd June 2010 la 15:45.
Este update de ibl dar nu e inca definitivat si arata rezultate partiale la unele site-uri.
Nu intrati in panica mai asteptati cateva zile pana se stabilizeaza.
nu stiu daca poate fi numit update de ibl. practic tot ce se intampla e ca google da pr0 ceva mai repede site-urilor noi. Poate sa fie un nou "obicei" de-al lui...
Pentru page rank update nu e ceva cam devreme? A fost unul acum o luna...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)