Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
ai dreptate! suntem in iunie. waw, ce repede a trecut timpul.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Nu stiu ce fel de update a fost / este. Tocmai verificam niste linkuri postate pe un forum strain catre unul din siteurile mele. Un thread nou din data de 26-05-2010 are deja PR0. Este vorba despre o pagina interna a unui forum, care a primit PR in cateva zile de la postare (presupun ca astazi). Totusi site-urile vechi par sa isi mentina PR-ul.
Banuiesc doar ca Google schimba strategia afisand update de PR pentru site-urile noi si doar pentru paginile interne.![]()
Ultima modificare făcută de Nichita; 3rd June 2010 la 22:46.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
la mine am observat un uptate la ibl-uri. s-ar putea sa anunte ceva..
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
da ... IBL`uri actualizate ... poate vine si un update de PR ..
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Actualizare IBL dar Google mascheaza o gramada de IBL-uri ca practic nu ai cum sa pierzi mai bine de jumatate din ele in cateva luni...
eu am ramas la acelasi Page Rank, macar nu l-au micsorat!
Bai baieti ... nimic nu stiti... deci a fost o schimbare de algoritm .. care printre altele a implicat si ceva modificari in IBL ... aveti detalii aici:
http://www.youtube.com/watch?v=WJ6CtBmaIQM
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)