Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nici eu nu vad absolut nici o schimbare. Am si ochelari de vedere mai nou si tot nimic![]()
M-am ales cu 15 site-uri penalizate in SERP, ieri erau #1 astazi #50. Mai este cineva in aceeasi situatie cu mine?
15 site-uri penalizate!! pentru ce?
Eu am avut o urcare de la pr2 la pr3. SERP nicio miscare.
Nu inteleg sub nici-o forma update-ul de ibl-uri!
Am link pe site-uri puternice care nu mai apar...
Traficul nu mai este cel care era, nu stiu daca a fost influentat de schimbarea asta... Cert e ca am - 2000 de vizitatori![]()
mda, si eu am patit-o.... n-as putea spune neaparat ca e vorba de penalizare, pur si simplu nu mai rankez pe anumite keyworduri, la altele, in schimb , nu s-a intamplat nimic.
Ce am observat e urmatorul lucru:
Pe keywordurile unde "am fortat" am disparut.
Pe keywordurile unde nu m-am strofocat deloc, am ramas pe pozitii.
Sa devina G din ce in ce mai destept?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Pai eu n-am vizitat un site de-al meu de 2 luni cred...
Si vad ca e punctat din ce in ce mai bine.
In schimb mi-am pierdut timpul cu toate schemele si toate metodele de promovare pentru altul, care acum e pe minus.
Am observat si eu scaderi pe cateva site-uri pe care le monitorizez. Din pacate, nu am reusit exact sa imi dau seama unde e problema. Banuiesc doar ca este vorba despre o gramada de long-tail-uri pentru care nu mai apar in cautari. Filmuletul postat de StarNet poate lamuri un pic situatia. M-am uitat in webmaster tools si brusc, la mai multe site-uri, numarul de keyworduri pentru care eram sus, a scazut cu 50%. Presupun ca imi pot lua adio de la long tailuri, desi nu stiu daca au disparut doar acelea.
Parerea mea e ca Google devine din de in ce mai obraznic cu pretentiile lui legate de "calitate". Daca am postat un articol excelent, el nu va putea urca niciodata peste un articol prost scris care se afla pe softpedia, de exemplu. Iar asta mi se pare o mare prostie. Practic, cu strategia asta, ei vor sa elimine site-urile mici si sa le lase pe cele "relevante".
La fel chestia cu "Scrieti un articol foarte bun si toata lumea va linkui catre el etc." Teoretic este asa, practic insa, trebuie ca articolul sa fie citit, deci sa iasa la cautari inainte de a fi linkuit de useri.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)