salutare Emil, multam de reply.
Oricum este curioasa aceasta cadere, deoarece am mai adunat cateva linkuri de calitate(zic eu) de la ultimul update. Va trebui sa muncesc mai mult![]()
salutare Emil, multam de reply.
Oricum este curioasa aceasta cadere, deoarece am mai adunat cateva linkuri de calitate(zic eu) de la ultimul update. Va trebui sa muncesc mai mult![]()
Din pasiune, fotograf
si ca tot vorbeam de disparitia lui va anunt ca tocmai s-a facut update de page rank. Nu ca ar conta prea mult, dar vad in general cresteri la site-urile mele.
:)
La un site nou am primit PR4. Ultimul PR update cand fusese ? Au respectat termenul de "cca 3 luni" cum ne obisnuisera ?
Eu n-am remarcat nimic. Legat de ultimul page rank, cred ca a fost acum vreo 5 luni, dupa ce au fost cate 2 tot la o luna distanta. S-ar putea sa ma insel, dar eu asa tin minte.
Legat de scoaterea lui, au fost doar speculatii... nu-l vor scoate.
LEdit: draci sa-l ia de PR. Am pierdut o unitate fix la singurul site unde ma interesa. asta e, crestem la urmatorul![]()
Ultima modificare făcută de Cristi U; 30th October 2009 la 09:20.
pentru mine un site a urcat 1 punct
Mda, a inceput iar agitatia cu cine are PR-ul mai mare...
La un site important a scazut cu un punct, la altul a ramas la fel, un site nou a primit PR1 iar un alt site nou e in continuare unranked...
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
nu observ modificari la siteurile cu pr mare. decat la cele de nu aveam, unde a crescut.
oricum nu sa terminat si cel mai probabil o sa fie rectificari. ar fi prea frumos sa ramana asa![]()
Eu nu vad absolut nici o modificare, nici in bara nici Search status.
Eu am primit PR3 la Web Copy, dar cel mai fain lucru e ca am Google Sitelinks.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)