Un site mi-a urcat de la PR2 la PR3.
Un site mi-a urcat de la PR2 la PR3.
Page Rank is not dead YET:
Next google pagerank update time - Webmaster Central Help
"Hi xjackx
We do Toolbar PageRank updates 3-4x/year but to be honest, it's not something that you need to wait for. The PageRank shown in the Toolbar is an older snapshot of the PageRank that we use internally (which is continuously updated). Changes in Toolbar PageRank will not change anything with your site's crawling, indexing, or ranking, so as a webmaster, I'd strongly recommend focusing on something else.
If you are using PageRank as a means to sell PageRank-passing links, keep in mind that this is against our Webmaster Guidelines, and can negatively impact your site's ranking in search results.
Cheers
John"
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Nimic nou. Page Rank-ul exista si o sa existe mult timp de acum incolo, doar ca nu o sa-l mai actualizeze (des) in toolbar si pentru noi, muritorii de rand.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Avem page rank update.
Esti sigur? Nu vad nimic la nici unul din siturile mele.
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Nici eu, din 6 site-uri, nici o schimbare la niciunul, desi 3 nu au prins niciun update de PR
Din pasiune, fotograf
La mine a fost, m-a dezavantajat dar a fost.
Inclin sa cred ca in cazul tau a fost o corectie. E foarte putin probabil sa fie pr update atata vreme cat nu a fost in prealabil un ibl update.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Dabea astept sa vad ce pr imi da google, sper sa nu am surprize.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)