Eu am primit un PR3, pentru blogul meu, de la 0. Domeniu cumparat in ianuarie. Cred ca e binisor, nu?
Eu am primit un PR3, pentru blogul meu, de la 0. Domeniu cumparat in ianuarie. Cred ca e binisor, nu?
Din pasiune, fotograf
La siteurile mele, PR a ramas constant la unele PR 2, PR3 si o singura schimbare de la PR3 la PR4.
Pentru un domeniu nou, google acorda usor pr3 ( am primit pr3 pentru un site de o luna cu 1 singur backlink ).. mai greu o sa fie sa-l pastrezi la urmatorul update.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
La blogul de pe blogspot a ramas PR3. Sper sa mentin si sa chiar sa ridic PR-ul la sanecitim.ro. Dupa cum spui tu Zone, se merge pe principiul ajungi usor in varf, mai greu e sa te mentii![]()
Din pasiune, fotograf
Din cate am observat, nu numai pe aici ... update`u asta mai mult a luat PR decat a dat ... dar asta este ... atata timp cat pozitiile nu sunt afectate ... nu e prea mare problema![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Pe subdomeniul meu de la pr 1 am ajuns la pr 2 asta in conditiile in care acum cateva saptamani eram in perioada de penalizare si aveam cam 15 linkuri din directoare.Acum cu pr2 am 3 linkuri din directoare si doua linkuri de pe un blog.
o scadere si pentru mine de la PR3 la PR2...![]()
Cand aveti nevoie de Stampile de calitate la un pret decent....
pr-ul meu este constant .. si acum si data trecuta am ramas la pr2 ..
backlinkurile mi-au crescut cu vreo 80.. so nici o schimbare majora de algoritmi cum zic unii dintre voi. Probabil mai tre sa invatati seo![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)