Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu sunt rau, doar intreb.. pentru ca nu inteleg, cu ce te ajuta? Prin absurd aveai 5 in loc de 1... asa si? La ce bun daca nu esti in serps pe cuvintele care trebuie? ... care-i jmekeria cu PR-ul? Mai cumpara cineva linkuri? inca?In fine.. Cum am spus, succes si cand ajungi la 5 sa ne spui...
![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Nu activezi pe Digital Point? Acolo, desi e un market place destul de bogat, majoritatea parca doar de PR au auzitSau cel putin asa reiese din cerintele lor . "WTB links, min PR X" sau "I'm not interested because you don't have PR" is cele mai dese fraze pe care cred ca le vad.
inseamna ca toti au primit update la pagerank ???
Am inteles ca se face o data la 3 luni update.
Nu se face regulat, dar intervalul de timp in care se face update-ul este de aprox 3-4 luni in ultima vreme.
Update-ul se face o singura data pentru fiecare site din indexul google, dar mai pot aparea modificari/corectari/penalizari in alte zile decat strict perioada update-ului.
La mine, de la PR 2 am ajuns la PR 1, desi majoritatea tool-urilor "future pagerank" imi spuneau ca o sa am 3 sau 4.
Si de la PR 1 la 0. Numai scaderi. Sper sa se mai schimbe ceva saptamana asta...
Pai pentru ei PR-ul nu e altceva decat o metoda de a face bani. Nu tine de SEO, nici de Google, nici de nimic.
Oamenii doar fac bani vanzand link-uri pe site-urile cu PR. In concluzie, rankings-urile sint neimportante.
Oricum, a vinde PR nu inseamna a face SEO.Dar e un mod de a face bani online.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)