Mos Google a fost darnic si cu mine.3 domenii au crescut de la page rank 0 la 1 ,dar am si o scadere de la 2 la 1.
Mos Google a fost darnic si cu mine.3 domenii au crescut de la page rank 0 la 1 ,dar am si o scadere de la 2 la 1.
Pe un blog am ramas la PR2 iar pe celalalt am primit PR2 de la PR3. Ciudat update-ul asta si nu prin prisma faptului ca blogurile mele nu au crescut ci prin faptul ca vad multe site-uri ce au primit direct PR4 de la PR0. Google tolereaza spam-siteurile in continuare. Ma apuc de spamat!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Si daca cineva, adica eu, a avut "norocul" ca astazi sa-i pice site-urile din cauza host-ului ... si jumatate de zi nu mi-a mers nici un site, mai am sanse sa primesc acel update? ... Nu m-am mai lovit de aceasta problema ... poate are cineva vreo idee..
se pare ca foarte multi au obtinut relativ usor PR 4. cu alte cuvinte se poate spune ca nu mai e asa de relevant sa ai PR 4 in acest moment si mai degraba cine are PR 5 sau > are defapt un site mai stabil/puternic?
Si eu update in bine la un site de la 0 la 6si altul de la o la 2
![]()
Pai bine dar de ce site-urile vechi si cu continut au obtinut doar +1? Cam ciudat
spre exemplu realitatea.net scade de la 8 la 7.Deci sunt si exceptii.
Atunci cand incepi un site de la zero, acesta pleaca de la pr0 si urca pana la cat i se cuvine. Cand deja ai un proiect cu pr3, cu siguranta nu ii mai aduci ibl-uri pentru cresterea pr-ului, ci te axezi mult mai mult pe alte aspecte, printre care: marirea traficului si a ratei de conversie.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
si eu am sarit cu site-ul de la 0 la pagerank 3
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
am uitat si cu inca 2 site-uri de la 0 la 1![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)