Pagina 22 din 118 PrimulPrimul ... 1220212223243272 ... UltimulUltimul
Rezultate 211 la 220 din 1174

Subiect: Google Page Rank update

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    44

Implicit

chiar e hilar ca inca mai vorbim de page rank, din punctul meu de vedere mai e bun doar la vandut linkuri si atat

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de No_name Vezi Post
    chiar e hilar ca inca mai vorbim de page rank, din punctul meu de vedere mai e bun doar la vandut linkuri si atat
    subscriu si pentru link exchange probabil.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Uite ce parere am eu despre Page Rank.

Felicitari celor care eu depasit momentul "Page Rank-ul e totul", pentru ca PR-ul nu e mare lucru.

Poti vinde PR, dar atunci nu faci neapart SEO/SEM, ci doar "pepiniera/cresa de PR" ceea ce e taxat de Google.

Ar trebui sa va axati pe ranking si nu pe Page Rank.

Lectura suplimentara, ca nu e nevoie sa ma credeti pe mine - stiu cam ce cred unii despre mine -, vedeti seomoz.org/blog/how-googles-rankings-algorithm-has-changed-over-time- How Google's Rankings Algorithm Has Changed Over Time - si observati in grafic Raw PageRank/Link Juice.

Asa ca ar trebui sa va impartiti in cei care fac SEO si nu sint interesati de PR, ci de rank si cei interesati de PR ptr a face bani - dar nu si SEO.

Cipixxx este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th January 2007
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Uite ce parere am eu despre Page Rank.
    Felicitari celor care eu depasit momentul "Page Rank-ul e totul", pentru ca PR-ul nu e mare lucru.
    nu cred ca a zis cineva p forum ca pr este totul .. cei care au intrat in discutie au precizat ca pr are o influenta si doar atat.

Citat Postat în original de No_name Vezi Post
    +
    Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    subscriu si pentru link exchange probabil.
    am impresia ca nu ati folosit google webmaster tool, altfel nu ati mai vedea dicutia ca fiind hilara. Dragos Nicu a explicat destul de bine care-i treaba. ar trebui sa va dea de gandit daca are sau nu importanta pt bloguri in special

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit

Deci ...

Din moment ce nu stim algoritmul prin care Google pozitioneaza site-urile in cautari orice discutie pe tema "are PR-ul de a face sau nu cu cautarile" sunt doar supozitii ... in cel mai bun caz pareri personale din experienta proprie ..

Ceea ce am zis eu este exact asta .. o parere personala din experienta proprie. Nu e lege .. nu e nimic ... omu a intrebat ceva .. eu am raspuns dupa cunostintele si convingerile mele ...

E ca si cum eu zic "frate ... in Area 51 sunt extrateresti !" iar tu vii si imi zici .. nu nu .. nu sunt .. stiu eu sigur ! Ai dovezi ? NU ! Nici eu ... deci daca nu ai dovezi clare .. nu sari ... respecta parerea celuilalt ... daca ai dovezi clare .. spune-le si le discutam si daca ai dreptate iti dau.

Me out
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Cipixxx, nu e vina mea ca nu ai observat ghilimelele si ca citesti mot-a-mot ceea ce scriu oamenii. Am vorbit generalizat, pentru ca daca dau nume o sa vi se para ca am ceva cu voi.

Multi dintre voi cred ca SEO si SEM e o smecherie de a face rost de bani in care nu trebuie sa faci mare lucru, doar sa vinzi/cumperi link-uri.

StarNET, vorbim de experiente personale, observatii si informatii care sint publicate pentru a sti si noi ce se intampla. Din astea poti estima cam la ce e bun Page Rank-ul.

Din moment ce autoritati din lumea SEO-ului englez au reusit sa "decodeze" ceea ce noi nu putem observa sau vedea, e ok sa mergem pe mana lor, asta pana la verificari proprii.

Ca toti romanii ce ne aflam si sintem, in loc sa vedem ideea unei discutii ...ne incurcam in "proceduri", "greseli gramaticale", "prejudecati" si alte aspecte peste care nu putem trece.

Nu vorbim despre persoane, ci despre idei, despre pareri, despre atitudini.

Ps: prin faptul ca am folosit nick-urile voastre in discutie nu am facut decat sa ma adresez voua, nici decum voi ati fi subiectul celor scrise.

Hai sa nu stricam un topic si sa discutam un subiect si nu o persoana.
    Multumesc.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

StarNET, poti sa iti dovedesti oarecum afirmatiile? Le faci pe baza vreunui studiu? Ai vreun site unde crezi ca a influentat in SERPs Page rankul paginilor lui?

Sunt bune parerile pe un forum ca seopedia, dar pana la un anumit punct. Daca ne-am da toti cu parerea, fara sa avem nici macar o baza sau vreun mic studiu inainte, nu cred ca am ajunge nicaieri. Eu zic ca, daca vii si dai un raspuns intr-un thread, esti dator macar moral sa fii tu sigur ca e asa (cat presupune siguranta in SEO), nu sa iti spui o parere, care poate mai si contrazice pe altcineva, si sa bagi omul in ceata. Eu cel putin ma astept ca cine imi raspunde la o intrebare sa fie sigur de ceea ce zice, pentru ca altfel risc sa ma incurce rau, in loc sa ma ajute.

Sper sa nu il consideri un atac persoanal. Departe de mine gandul asta.

Asa ca revin cu prima intrebarea? Ai vreo baza in care faci afirmatia de mai sus?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

PR-ul are o valoare foarte scazuta sau inexistenta. Desi mi-a scazut PR-ul unui site, rankez cu el pe prima pozitie pentru o cautare destul de frecventa. Si asta numai pentru ca am luat site-ul la "puricat" si i-am refacut optimizarea on page.
    Cu PR1 rankez lejer in fata unor site-uri cu PR4, PR5.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit

Hai sa o luam altfel si sa imi demonstrez punctul

2 pagini absolut indentice, aceleasi numar de link-uri, acelasi continut, aceeasi vechime, etc ... doar pagerank-ul diferit .. unu PR2 si unu PR3 ... care credeti ca se claseaza inainte ?

Cu asta .. "i rest my case"

PR-ul ( dupa parerea mea si din experienta personala ) are o cota parte in calculul pozitiiilor ... fie ca e 0,1% fie ca e .. 10% ( nu am nici cea mai mica idee si orice speculatie ar fi inutila ) ...

Sanatate si virtute
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

StarNET, am auzit exemplul asta fictiv de atatea ori incat cand il aud imi vine sa borasc.

De ce? Pentru ca nu exista pagini "absolut indentice, aceleasi numar de link-uri, acelasi continut, aceeasi vechime, etc" si ca de obicei oamenii se folosesc de exemplul asta ca sa gaseasca un raspuns si o satisfactie la ceea ce nu exista.

In momentul in care ai astfel pagini ...ai automat duplicate content, ceea ce nu e chiar ok in ranking. Doar o pagina o sa fie mai relevanta si deci doar una e luata in calcul, fiind identice Google nu o sa considere valabila decat pe cea care are mai multa autoritate.

Deci nu e relevant exemplul tau.

Parca erai pe practica si nu pe filozofie ....accepta si tu ce zic altii care fac practica si nu vorbesc doar ca sa se impuna intr-o discutie.

Vezi graficul de pe Seomoz si lamureste-te singur.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. page rank update
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 4th January 2009, 05:48
  2. Page Rank Update?!?!?!?!?
    De RoManiac în forumul Google
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 30th September 2008, 11:27
  3. Page rank update???
    De doro în forumul Google
    Răspunsuri: 128
    Ultimul Post: 17th June 2008, 03:04
  4. Google Page Rank is back.
    De 3w în forumul Google