eu am avut o surpriza placuta de la google. un site nou de aprox 1 luna jumatate mi l-a facut de la pr0 la pr3 ( pacat ca doar mi-a crescut pr si nu si pozitia pe pagini), iar la bloguri de la pr0 la pr1.
eu am avut o surpriza placuta de la google. un site nou de aprox 1 luna jumatate mi l-a facut de la pr0 la pr3 ( pacat ca doar mi-a crescut pr si nu si pozitia pe pagini), iar la bloguri de la pr0 la pr1.
Crestere de la PR3 la PR4 pe un site si de la PR2 la PR3 la blog.
singurii care se vor bucura vor fi cei cu site-uri noi... backlink-urile au scazut de ceva vreme...
nici un motiv de fericire nu a adus acest pr update
la mine a adus
play-tv.ro de la PR3 la PR4
romline.org de la PR0 la PR1 fara nici un backlink
romline.org/cinemateca de la PR0 la PR2
multumitor zic![]()
Ultima modificare făcută de dracosu; 12th January 2009 la 21:06.
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
Eu am incetat de mult sa mai monitorizez sau sa imi pese de PageRank. Nu ma ajuta absolut deloc, indiferent de valoarea PR-ului, dar nici nu ma incurca...
Dupa cum ati spus unii dintre voi, un plus de PR nu se asociaza cu urcari in SERPS si nici invers, deci, de ce mi-ar mai pasa de PR?!
PS
Ca si observatie ontopic totusi, am verificat acum si majoritatea siteurilor, indiferent de extensie, sunt constante (cred) pr2, 3 si 4 ... Tot cam asa erau si inainte...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
De la 0 am primit 2 pentru doua site-uri
De la 1 am primit 2 pentru un site
Si pagerank 3 a ramas pagerank 3 pentru 2 site-uri
Sper sa nu o tinem asa tot anul nou.![]()
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
www.steauaonline.com - PR 5![]()
Sa speram ca va ramane asa.
www.sptfm.ro - PR 5
"Una calda, alta rece!", asa as caracteriza rezultatul acestui update in cazul site-urilor mele...
Va doresc tuturora: La Multi Ani!![]()
Pana acuma nu observai sa aiba loc o schimbare in sensul asta , dar cred ca in urmatoarele zile o sa se observe si la mine !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)