se face update de PR o data la 3 luni, ultimul fiind in a doua jumatate a lunii decembrie, deci mai sunt cateva zile si ar trebui sa inceapa "dansul".
se face update de PR o data la 3 luni, ultimul fiind in a doua jumatate a lunii decembrie, deci mai sunt cateva zile si ar trebui sa inceapa "dansul".
Gazduire Domenii - gazduire web Romania
sa vedem ce o mai fi,, in ultimul timp google e din ce in ce mai ciudat.. sa vedem ce surprize ne mai pregateste
Aveti idee cand va fi urmatorul PR update?
Eu cred ca pana pe 20 aprilie o sa aiba loc acest update de pagerank , mai precis afisarea acestuia , pentru ca google updateaza pagerankul tot timpul , dar nu publica rezultatele decat din cand in cand .
@cmarcu: noi dăm cu presupusul, să ştii. Tot atât de bine eu pot să prezic că nu va mai fi update tot anul.
Din cate stiu eu in Noapte de Inviere, Iisus se va intoarce pe Pamant in sufletele noastre si Page Rank-u' va invia din nou, si din zero-u' ala amarat pe care-l au anumite site-uri de cateva update-uri incoace o sa vedem o raza de speranta, o sa primim putina culoare in viata noastra, putin verde in bara de Page Rank si chiar daca e doar o linioara mititica trebuie sa va multumiti intotdeuana cu ce aveti si sa nu va pierdeti speranta ca se poate si mai bine.
Pentru ca totul sa fie perfect in Noaptea de Inviere, Iisus trebuie sa fie constient de rugile voastre si de accea va sfatuiesc sa petreceti 15 minute in fiecare zi, curati in suflet rugandu-va la ceva mai bun de la viata, la ceva mai mult verde in bara Google.
Daca nu sunteti curati la suflet, o clisma mititica va curata de pacate
Anyway, cand va veni il simtim noi![]()
Cred ca au inceput sa schimbe ceva baietii, azi mi-au aparut ceva pagini cu PR "Medium" in statisticile Webmaster Tools; pana acum aveam doar "Low" sau "Not yet assigned". PR-ul homepage a ramas la fel, mai studiez sa vad pe unde se produc schimbari.
Daca tot ne dam cu parerea ... care-o fi probabilitatea sa avem un Pr update in urmatoarea luna ? posibil ? % ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)