Singurul site cu vechime de două luni este al meu și am primit page rank 3 .. uitați dovada S-a făcut update la PageRank | Ionut Ungureanu
Singurul site cu vechime de două luni este al meu și am primit page rank 3 .. uitați dovada S-a făcut update la PageRank | Ionut Ungureanu
Same to mee. Nici o miscare inca. Mai asteptam.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Crestere de la PR3 la PR4 pe un site si de la PR2 la PR3 la blog.
"Una calda, alta rece!", asa as caracteriza rezultatul acestui update in cazul site-urilor mele...
Va doresc tuturora: La Multi Ani!![]()
Pana acuma nu observai sa aiba loc o schimbare in sensul asta , dar cred ca in urmatoarele zile o sa se observe si la mine !
cine mai intelege cum se face update?
primul meu blog, pe platforma gratuita de la ablog a primit PR3 cu toate ca in utlimele 3-4 lunii n-am scris mai mult de 2-3 articole pe el si alea pt. a promova alte saituri
Chiar daca nu ma intereseaza PR-ul, cum s-a spus si mai sus, site-ul la care am depus efort pentru continut de calitate, care a obtinut mare parte din linkuri in mod natural a scazut de la PR3 la PR2 , sunt dezamagit, dar in SERP nici o miscare asa ca who cares?
La multi ani tuturor!
Astazi Google mi-a dat de la PR0 un frumos PR4. A mai avut cineva PR update?
Da, si pe site-urile mele am observat un update de PR.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)