Pagina 53 din 118 PrimulPrimul ... 343515253545563103 ... UltimulUltimul
Rezultate 521 la 530 din 1174

Subiect: Google Page Rank update

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    35

Implicit

Vechimea nu are neaparat relevanta ca sa poata inlocui pr in evaluari.
    Poate pana la urma actiunea asta o sa-i determine pe toti sa evalueze mai detaliat siteurile, nu doar un pr obtinut din orice fel de linkuri, ci toti factorii aia care conteaza si o sa fie mai dificil sa vinzi linkuri.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Eradu, nici n-am spus ca are relevanta cu PR, insa e un factor care ar putea inlocui asta in links sale, cand vine vorba de preturi. Sa fim totusi mai realisti la partea cu evaluarile mai detaliat. Tot timpul vor exista incepatori, indieni sau mai stiu eu ce.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Scoaterea pagerankului presupune cumva recunoasterea unei greseli / idei neinspirate / etc. Pagerankul a cam ajuns un fel de brand Google, un fel de trademark.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Iustin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th December 2010
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Poate că sunt puțin off-topic, dar de Alexa Rank nu ține nimeni cont? Mie mi se pare mai relevant având în vedere că se actualizează constant.

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    35

Implicit

Alexa raspunde la trafic. Traficul nu reprezinta neaparat o valoare intrinseca a site-ului.
    Spre exemplu eu cumpar trafic, asta nu inseamna ca am un site valoros.

Alexa rank este totusi un indicator important
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Alexa Rank e util doar daca compari site-uri din aceeasi nisa. Si chiar si atunci e foarte putin util si risca sa indice porcarii.
    Asta pentru ca mosoara doar traficul celor ce au AlexaToolbar instalat si asta de obicei sunt webmasterii.
    De exemplu... aproape toate directoarele web straine sunt conform Alexa undeva in top100.000 (pentru ca aproape toti cei care inscriu site-uri in directoare au AlexaToolbar instalat) - sunt site-uri de N ori mai puternice decat acele directoare, care uneori nu sunt nici macar in top 1.000.000 Alexa, din simplul motiv ca oamenii care cauta retete culinare, aranjamente interioare sau articole despre moda nu au nicio treaba cu AlexaToolbar.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de doro Vezi Post
    Alexa Rank e util doar daca compari site-uri din aceeasi nisa. Si chiar si atunci e foarte putin util si risca sa indice porcarii.
    Asta pentru ca mosoara doar traficul celor ce au AlexaToolbar instalat si asta de obicei sunt webmasterii.
    De exemplu... aproape toate directoarele web straine sunt conform Alexa undeva in top100.000 (pentru ca aproape toti cei care inscriu site-uri in directoare au AlexaToolbar instalat) - sunt site-uri de N ori mai puternice decat acele directoare, care uneori nu sunt nici macar in top 1.000.000 Alexa, din simplul motiv ca oamenii care cauta retete culinare, aranjamente interioare sau articole despre moda nu au nicio treaba cu AlexaToolbar.
    Ai foarte mare dreptate, la fel apar si diferente intre site-urile dedicate barbatilor si cele dedicate femeilor in alexa. Valoarea unui link dintr-un site este data de autoritatea acelui site in "ochii google". De exemplu un site foarte puternic in domeniul "pijamalelor cui dungi verzi" are doar 1o unici pe zi, dar petnru mine care vreau sa vand exact astfel de pijamale este mai valoros decat un site cu 1000 vizitatori unici
    Eu nu cred in moartea PR, poate o sa ii schimbe algoritmul, forma de prezentare, altfel nu se mai faceau actualizari , corectii la unele site-uri in ultimele luni
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Ciudata treaba insa azi unul din blogurile mele a primit PR2. Am testat cu mai multe tool-uri si se pare ca toolbar-ul instalat nu minte, blogul avea PR1 si chiar eram curios daca va ma veni vreodata update-ul din partea celor de la Google. Totusi celalalt blog la care doar colaborez dar care are mai multe backlink-uri si mai multe pagini indexate a ramas la PR0 cu toate ca ma asteptam macar la PR1 - PR2. Sunt curios daca a mai observat cineva vreo crestere de PR la vreun site?
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Ciudata treaba insa azi unul din blogurile mele a primit PR2. Am testat cu mai multe tool-uri si se pare ca toolbar-ul instalat nu minte, blogul avea PR1 si chiar eram curios daca va ma veni vreodata update-ul din partea celor de la Google. Totusi celalalt blog la care doar colaborez dar care are mai multe backlink-uri si mai multe pagini indexate a ramas la PR0 cu toate ca ma asteptam macar la PR1 - PR2. Sunt curios daca a mai observat cineva vreo crestere de PR la vreun site?
    Am citit si eu pe un forum ca unora li s-a updatat PR-ul pe date diferite si intr-un interval de cateva luni. Daca au dreptate se pare ca Google nu mai updateaza la toata lumea odata, ci unul cate unul. Ramane de vazut totusi

Florin.R este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th May 2008
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    158
    Putere Rep
    32

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. page rank update
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 4th January 2009, 05:48
  2. Page Rank Update?!?!?!?!?
    De RoManiac în forumul Google
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 30th September 2008, 11:27
  3. Page rank update???
    De doro în forumul Google
    Răspunsuri: 128
    Ultimul Post: 17th June 2008, 03:04
  4. Google Page Rank is back.
    De 3w în forumul Google