Am observat niste modificari de page rank ale unor pagini interne pe unul dintre siteurile care le detin, pe la voi vreo schimbare?
Am observat niste modificari de page rank ale unor pagini interne pe unul dintre siteurile care le detin, pe la voi vreo schimbare?
Nu va mai avea loc nici un update de PR Google.
Probabil pr-ul actual va ramane asa inca probabil nu va mai avea nici o importanta!
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Aberatiile astea le aud de 3 ani.
<lipsa text>
Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 02:57.
Din postura utilizatorului de forum care era curios sa afle de unde ai informatiile. Si cat sunt de valide. Asa, vorbe in vand putem arunca toti.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
<lipsa text>
Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 02:57.
am 2 siteuri care de mai bine de 1 an de zile aveau pr 0 , la inceputul luni au luat pr 3 si respectiv 2, siteurile fiind vechi de peste 4 ani , presupun ca nu a for update ca am minim 15 situri pe care le-am verificat, a fost doar o "corectare" ptr cele 2![]()
Vipe, nu te supara dar vorbesti un pic cam mult, sau tragi concluzii pripite.
In primul rand nu esti singurul ce are un site pe primul loc in google pt keyworduri foarte cautate si ai pr 0. Chestiile astea le faceam inca de acum 3 ani in urma. Crezi ca puteam sa strig in gura mare pe forumuri ca pr-ul nu se va mai updata niciodata, ca va fi scos?
Nu neaga nimeni ca importanta pr-ului in sherps a scazut de la an la an, si stim cu totii ca odata sau mai tarziu se va intampla ceva cu el, va disparea complet sau.... nu stim.
De aici si pana la a declara ca nu va mai exista un update de pr este cale lunga.
Personal nu ma intereseaza daca va mi fi sau nu update, cand va fi si ce PR voi avea, dar vezi ca pentru unii "paigi ranc"-ul inseamna totul, pt ei disparitia pr-ului va insemna moartea SEO-ului![]()
Ultima modificare făcută de -Rares-; 14th September 2010 la 13:56.
Din pacate sau din fericire, nu cred ca PageRank-ul va disparea. Face parte din brandul Google![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)