Pagina 5 din 9 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 88

Subiect: inscrierea in DMOZ

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Poate ca daca dintre voi ar fi oameni care ar vrea sa faca voluntariat in DMOZ am reusi sa adaugam mai multe site-uri, dar cum fiecare vrea sa isi adauge site-ul propriu..normal ca aprobarile se fac mai greu.

Multi candidati primiti in W/R au intrat doar sa isi inscrie site-ul si apoi au tinut locul ocupat, neavand activitate.

In DMOZ un cont expira dupa 4 luni de inactivitate, ceea ce inseamna ca noi trebuie sa il asteptam 4 luni pentru a vedea ce face si a lua decizii.

In plus, marea majoritate trag spre categoriile mari, foarte putini sint interesati de cele Regionale, vezi bine ...toata lumea stie ce e SEO si ce inseamna un link din DMOZ.

Pe langa vina noastra (a unor editori DMOZ) e si vina voastra (a celor care devin editor sau vor sa devina doar pentru a inscrie site-urile proprii).

Cam asa stau lucrurile.

Car despre raspunsuri: DMOZ nu da raspunsuri nimanui, pentru ca nu e timp de asa ceva. Noi nu facem un serviciu webmasterilor, ci vizitatorilor - iar ei nu cer raspunsuri, ci doar site-uri adaugate si structurate corect.

Cati dintre voi sint dispusi sa piara 3-4-6 ore dintr-o zi sa adauge site-urile altora? Site-uri care trebuiesc analizate conform ODP, triate, create titluri si descrieri obiective...

Eu unul fac asta de 5-6 ani constant...si tot nu e deajuns.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    45
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Multi candidati primiti in W/R au intrat doar sa isi inscrie site-ul si apoi au tinut locul ocupat, neavand activitate.
    in sfarsit cineva recunoaste...
    Krumel ce ne facem noi, cei care incercam sa inscriem un site care este concurent cu cel al editorului ?

In cazul meu, am abut rabdare 1 an jumate, pana am cautat "numele editorului" ca sa vad in final ce site detine...

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Eu am un site pe care ma chinui sa-l inscriu la sectiunea Animale de vre-un an jumate si nimic.
    Pana la urma voi renunta, editor nu doresc sa fiu doar pt a-mi inscrie siteul personal, iar sa fiu un editor bun nu-mi permite timpul. Daca pana aici s-a ajuns...

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Citat Postat în original de Gin
    in sfarsit cineva recunoaste...
    Am mai zis asta pe forumul asta si nu numai. Am fost si voi fi tot timpul deschis si cu raspunsuri pentru voi privind DMOZ si W/R.

iKrumel ce ne facem noi, cei care incercam sa inscriem un site care este concurent cu cel al editorului ?
    Asta e o frica a voastra si prin ea incercati sa justificati nelistarea. In cazul asta, trebuie sa folositi optiunea de abuz, editorii de top sint atenti la astfel de atentionari si analizeaza.

Au fost cazuri cand in ODP au fost gasiti astfel de editori, s-a facut o analiza interna. Editorii respectivi au fost scosi din ODP fara drept de apel.

In cazul meu, am abut rabdare 1 an jumate, pana am cautat "numele editorului" ca sa vad in final ce site detine...
    Nu cred ca a negat nimeni faptul ca sint editori care pot fi concurentii vostri, doar ca nu i-a dovedit nimeni din exterior ca fiind corupti.

Foloseste optiunea de abuz daca ai dubii asupra unui editor sau editari.

Citat Postat în original de -Rares-
    Eu am un site pe care ma chinui sa-l inscriu la sectiunea Animale de vre-un an jumate si nimic.
    Sa stii ca sint multe categorii in W/R care nu au editori, dar si multe care au si in care editorii nu sint prea activi.

Recomandarea mea privind DMOZ e sa le inscrieti si sa continuati. Nu va opriti la DMOZ si nu pierdeti timpul cu el.

Mai mult n-am ce sa va spun si nici nu vreau sa creez polemici cu scepticii DMOZ.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

supercar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

Conteaza foarte mult de categoria in care inscrii site-ul,daca aia e gresita astepti mult si bine pana ti-l listeaza ei acolo.
    Un site cu masini Supercars si un Forum BMW

bodyporkul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th May 2011
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    39
    Putere Rep
    26

Implicit

Eu am asteptat 1 an de zile, iar cand in final m-au acceptat, linkjuice-ul de la Dmoz nu prea mi-a mai fost de mare ajutor, pt ca deja eram sus in Google pt keywords'urile avizate.

Balauta este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    20th October 2011
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    37
    Putere Rep
    25

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Este ok daca inscriu in mai multe categorii si astept sa vad in care categorie este un editor care sa imi aprobe link-ul? Pentru ca multe categorii am vazut ca nu au editor

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

@Balauta, am senzatia ca esti la vanatoare de posturi..... Te-ai obosit macar sa ciresti regulile de submitere in DMOZ, inainte de a pune intrebari stupide?
    Te plangeai ca iei reputatie negativa aiurea. Uite ca aici chiar ai merita....
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

@Robyroy este o intrebare pe care o pun si eu, pentru ca una sunt regulile scrise, si alta este realitatea mai ales daca e vorba de categorii de care nu se mai ocupa nimeni de ani de zile. De exemplu eu vreau sa inscriu site-ul din semnatura si nici una dintre categoriile in care cred ca ar fi potrivit sa il inscriu nu are editor. Mie mi se pare o intrebare pertinenta
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Step Three
    Identify the single best category for your site. The Open Directory has an enormous array of subjects to choose from. You should submit a site to the single most relevant category. Sites submitted to inappropriate or unrelated categories may be rejected or removed.
    Catalin, daca o categorie nu are editor, asta nu inseamna ca siteurile submise catre acea categorie nu vor fi analizate. Din cate cunosc, editorul categorie principale poate edita si categoriile secundare care nu au editor.
    @Krumel, daca gresesc, corecteaza-ma te rog.
    Oricum, ca regula generala, nu se submite siteul in mai multe categorii, decat in cea in care se incadreaza siteul.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Pagina 5 din 9 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebare despre inscrierea in directoare
    De username în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 22nd January 2009, 17:06
  2. Dyr.ro mi-a respins inscrierea. motiv
    De Popescu Marian în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 19th June 2008, 18:57
  3. inscrierea in motoare - de cate ori ......
    De aaaa5 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd September 2007, 18:05
  4. Inscrierea In Directoare Web Straine?
    De meetzah în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 31st January 2006, 15:19
  5. Inscrierea de mana in search engines
    De Marius Mailat în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th November 2005, 01:24

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii