E de asteptat cu acest dmoz,iti trebuie rabdare de otel...asteptarea cred ca se duce spre ani...lunile nu intra in calcul.
Sa inteleg ca de fapt inscrierea e "la ghici" sau cum?
Am patit-o si eu cu un amic, i-am inscris: http://www.discountsroom.com/ m-a rugat sa ii fac un seo minim pana apuca sa puna continut si sa il aranjeze cum vrea el, si am zis ca tot dureaza 1-2 luni (asa ma gandisem eu) si nah, o sa aiba timp omul. Am verificat zilele trecute si nu apare, fiind cam 2 luni de cand e inscris (daca nu chiar 3) insa nu m-am gandit sa incerc din nou, dar din ce citesc aici presupun ca unele cereri se pierd si trebuie reincercat pana ai succes, nu?
Krumel
daca pe o categorie scrie Ultima actualizare: 7:03 PT, duminică, august, XX, 2009 atunci a aprobat/respins ultima data editorul ?![]()
Nu te anunta nimeni, n-au facut niciodata asta. Deci nu mai astepta.
Trimite site-ul si apuca-te de altele sau continua ce faceai.
Daca site-ul o sa fie adaugat, bine. Daca nu, la fel de bine. Nu e nici o paguba daca nu il ai in DMOZ.
si da ca nu sunt acceptat in dmoz primesc e-mail ca am fost respins sau ? si da ca am fost acceptat primesc tot email sau nimic ? dupa cate vad eu dmoz nu confirma nimic.
Nu o sa primesti mail nici daca ai fost acceptat, si, mai ales , nici daca ai fost respins. Siteul tau va fi listat....sau nu. Simplu .
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Cred că depinde foarte mult de categoria în care înscrii un site. Am luat, de pildă, săptămânile trecute categoria "Magazine Calculatoare" (Regional/Romania) şi am găsit acolo 3 site-uri. 2 dintre ele duceau către magazine care nu mai existau în prezent iar cel de-al 3-lea era Flamingo Computers.
Aşadar cred că există şi acele categorii de care nu se ocupă ABSOLUT NIMENI şi implicit linkul tău rămâne neaprobat până-n purul purului şi vecii vecilor. Amin.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)