ziceam asa ca fapt divers.
ziceam asa ca fapt divers.
Salutare
Eu am apus o descriere care sa spunem ca ma avantaja si m-am trezit cu una de genul "prezinta produse ordonate pe categorii si preturi" huh
indiferent daca lucrurile sunt facute de voluntari trebuie sa existe bun simt iar daca atunci cand adaugi un site iti spune ca poate dura intre x si y luni pai atunci cand se ajunge la Y trebuie sa ai macar un raspuns indiferent daca este negativ sau pozitiv... este adevarat ca probabil un editor nu castiga nimic dar cu toate acestea nu trebuie sa spuna ca sunt voluntar si din acest motiv poate dura si Z luni, daca nu ai interes sa-ti indeplinesti intr-un timp rezonabil atributiile atunci nu te mai baga...
Poate imi explica si mie un editor DMOZ ce lagatura are descrierea site-ului din categoria SLanic Moldova:
"Vila Ioana - Prezentarea posibilităţilor de cazare, a posibilităţilor de tratament oferite de staţiunea Slănic Moldova, precum si o scurta galerie foto cu imagini din staţiune. "
cu faptul ca ei isi promoveaza doar pensiunea lor.....
Descrierea are intr-adevar legatura cu site-ul si pezinta foarte multe informatii utile.....
Eu cred ca a fost o perioada de glorie a DMOZ cand, cu anumite greseli, chiar se faceau inscrieri in acest director....acum....nu numai ca dureaza o vesnicie pana accepta un site nou.....dar mai au si prostul obicei sa-ti spuna ca site-ul nu e concludent pt categoria respectiva...desi puteti vedea exemplul de mai sus....
radu4us nu mai folosi DMOZ daca crezi ca "a fost o perioada de glorie a DMOZ".
Cred ca stii ca DMOZ nu e un serviciu ptr webmasteri....
Daca consideri ca esti neindreptatit, raporteaza un abuz.
cat de des pot sa imi inscriu situl in dmoz? am incercat de catava ori fara succes
Incearca o data la 3-4 luni. Nu-l inscrie in fiecare saptamana, ca nu e ok.
am adaugat si eu de o saptamana.. sper ca mil accepta
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)