Inscrierea in directoare web straine. Ce ziceti, are rost? macar pentru IBL si PR. Facuta manual.
DA||
Inscrierea in directoare web straine. Ce ziceti, are rost? macar pentru IBL si PR. Facuta manual.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Poate ar fi bine sa punem in balanta avantajele si dezavantajele adaugarii manuale in cat mai multe directoare web.
Cu stima,
Razvan Pop
Dezavantajul de baza e "munca"Dar, cu lista pe care am postat-o si InformEnter, eu trimit un site la ceva mai mult de 200 de free directories in aprox o jumatate de zi.
Da, marele dezavantaj e munca.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Un dezavantaj este si ca majoritatea directoarelor, din fel si fel de liste, apar si dispar. Deci link-urile apar si dispar, deci inconstanta. Google nu prea e happy![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Asta e mai degraba un risc pe care ti-l asumi.
![]()
Sau nu....
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Decat 50 IBL-uri care au fost, sunt si o sa fie,
nu mai bine cele 50 + inca 100 cu semnul intrebarii?
eu totusi cred ca rau nu poate sa fie. am gasit o list cu peste 2000 de directoare, majoritatea care transfera PR si m-am apucat de trimis situl manual in cat mai multe dintre ele. la majoritatea am observat coduri de siguranta, grafice, care fac imposibila inscrierea automata (cel putin asa cred eu) asa ca programele de sumbit automat sunt o mare tzeapa dupa parerea mea. chiar si google face diferenta intre submiturile de situri automate si cele manuale....
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)