Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Inscrierea in Directoare=Penalizare Google?

Voodoo_H este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    26th February 2008
    Vârstă
    42
    Posturi
    27
    Putere Rep
    31

Implicit Inscrierea in Directoare=Penalizare Google?

Buna ,
    Am un site care pentru anumite cautari mai 'slabe' a ajuns pe locurile 3-4 sau 7-8 iar pentru cautari importante pe paginile 2-3.
    Am apelat la cineva de aici de pe Seopedia pentru inscrierea in directoare. Sunt 1500 de directoare toate straine si cu PR de la 4 in jos.

Acum dupa vreo 4 zile am constatat ca am luat-o in jos de tot in cautari sau chiar nu mai apare deloc siteul.
    Poate fi o coincidenta?
    Poate fi de la inscrierea in directoare? Asta ar insemna ca poti sabota oricand cocnurenta? Mi se pare un lucru total aiurea. Din ce stiam in cel mai rau caz iti ignora link-urile, dar sub nicio forma sa penalizeze.
    Singura alta schimbare ce am adus-o siteului a fost adaugarea unui sitemap in webmasterstools.
    Ce credeti ca s-a intamplat?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

In cat timp ti-a inscris site-ul in cele 1500 directoare?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    In cat timp ti-a inscris site-ul in cele 1500 directoare?
    La asta ma gandesc si eu . Daca viteza cu care vin linkurile e prea mare , este posibil sa fie afectata pozitia siteului in SERPs . Linkurile obtinute din inscrierea in directoare nu sunt tocmai linkuri naturale ... mai ales ca directoarele sunt straine ...

andreic este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st October 2007
    Posturi
    55
    Putere Rep
    32

Implicit

Inscrierea in directoare nu este gandita pentru a fi facuta in masa, adica 1500 de directoare in 2-3 zile. Linkurile in directoare trebuie construite natural, 3-5 directoare pe zi. Ai foate sansele sa obtii o mica penalizare daca construiesti linkurile in alt fel. Eu am patit acealsi lucru, dupa 2-3 luni totul a revenit la normal, acest lucru nu e universal valabil, lucrurile pot sa se intample mai repede sau mai greu. Trebuie sa te apuci sa faci linkuri de calitate si sa adaugi content in mod regulat.

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Oricum, nu ar trebui sa fie asta principala sursa de linkuri pentru un site, chiar daca il inscrii in 5 sau in 50 intr-o zi.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

totusi de curiozitate, daca am un site care vreau sa l aduc sus pentru cautarea "oua verzi de prepelita albastra" , concurenta aproape inexistenta, nu ar trebui sa fie de ajuns inscrierea in 10 directoare sa zicem? sau aduce si asta o penalizare?

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Nimeni nu a zis ca inscrierea in directoare aduce dupa sine si penalizarea, insa spamarea directoarelor cu linkul tau intr-o perioada de timp extrem de scurta de ex folosirea unui tool automat care iti inscrie site-ul in 1500 directoare intr-o zi, si iti mai e si aprobat site-ul in 80% sa zicem in prima zi. Tie o sa iti vina dintr-o data 1000-1500 de linkuri in plus in 1-2 zile, iar apoi pauza. E clar ca lumina zilei ca nu e ceva natural, ci ca e o fortare.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Cate linkuri aveai inainte? Daca aveai un site vechi de 3 luni, si 100 de linkuri, si acum pui 1000 de linkuri din directoare in 2 zile, bineinteles ca se ridica niste red flags (si nu compara 1000 de linkuri venind din directoare in 2-3 zile cu 1000 de linkuri venind din siteurile de bookmarking, bloguri, articole etc pentru ca ai scris un articol viral. Structura linkurilor e diferita, si google isi da seama de asta).

Daca tu aveai un site cu 50,000 de linkuri si se adaugau inca 1000 de linkuri, probabil ca putea trece neobservata inflatia.

Presupun ca ai folosit anchor text variat. Ideal ar fi fost sa folosesti deeplinks in loc sa trimiti toate linkurile catre homepage, dar stiu ca majoritatea directoarelor nu iti dau posibilitatea asta.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    totusi de curiozitate, daca am un site care vreau sa l aduc sus pentru cautarea "oua verzi de prepelita albastra" , concurenta aproape inexistenta, nu ar trebui sa fie de ajuns inscrierea in 10 directoare sa zicem? sau aduce si asta o penalizare?
    Cred ca pt asa keyword long tail ar ajunge simpla optimizare on-site pe pagina respectiva (titlu, content, header, eventual si un link dep e homepage cu un keyword asemanator). Ma rog, ai concura probabil cu SEOpedia, daca a fost indexat deja post-ul tau

Subscriu la ce zice Nic, inscrierea in directoare poate fi daunatoare daca ai ceea ce SEOii englezi numesc "link profile" slab (putine linkuri editoriale/naturale, multe linkuri "cantitative", gen cele obtinute din directoare gratuite, bloguri dofollow, forumuri, etc).

Ai putea sa-ti dai jos competitia cu astfel de strategie? Poate pe unii, care au si ei link profile-uri slabe. Un site de calitate, cu linkuri naturale, nu va fi afectat de astfel de sabotari cu linkuri cantitative.

My $.05

folobush este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2007
    Posturi
    93
    Putere Rep
    0

Implicit

am inscris si in 2500 de dir intr-o zi, nu-i nici o problema daca bagi peste 50 de titluri diferite plus 100 descrieri. Majoritatea directoarelor au un termen de validare foarte mare (dureaza si 5-7 luni) si mai si conteaza cum e indexat directoriul de catre google ( de obicei directoarele is indexate intrun ritm destul de lent)

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De ce nu mai are lumea incredere in inscrierea in directoare
    De palex1988 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 14th September 2009, 03:48
  2. Inscrierea in directoare web este uneori de pomana
    De tataraseni în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 18th May 2009, 09:18
  3. Intrebare despre inscrierea in directoare
    De username în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 22nd January 2009, 17:06
  4. Lista directoare romanesti care nu accepta inscrierea de subdomenii
    De mamulea în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 22nd October 2008, 11:39
  5. Inscrierea In Directoare Web Straine?
    De meetzah în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 31st January 2006, 15:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •