Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: De ce nu mai are lumea incredere in inscrierea in directoare

palex1988 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    344
    Putere Rep
    30

Implicit De ce nu mai are lumea incredere in inscrierea in directoare

Salut. Pun si eu o intrebare simpla si rog administratorul sa mute postul daca nu este la locul lui.

De ce nu mai are lumea incredere in serviciile de inscriere in directoare ?

De exemplu...eu am observat ca faza cu inscriere manuala in directoare numai tine. De ce s-a ajuns aici ?. De ce trebuie sa "suferim toti" pentru cei care fac inscrieri in directoare automate ? Daca cei de la 5000.ro efectueaza inscrieri automate...eu cred ca nu toata lumea da cu scripturi pe ele. Si acum sa fim seriosi..eu cred totusi ca nimeni nu o sa iasa pe forumuri sa imi laude serviciile mele. Mai repede ar iesi si ar spune ca serviciile sunt jalnice sau sa faca o reclama proasta.

acsa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    36
    Posturi
    281
    Putere Rep
    30

Implicit

Nu este vorba de nisa ro.Directoarele romanesti au fost afectate de directoarele straine.

Cele straine au inceput sa vanda linkuri si multe siteuri care in nici un caz nu meritau un pr mare au inceput s apara pe primele pozitii la cautari in defavoarea paginilor care aveau relevanta cu cautarea.Asta a determinat din parte google schimbarea algoritmului si penalizarea multor directoare .Krumel cred ca stie mai bine .

Din cate observ putine directoare mai au valoare in fata google.Google penalizeaza atat directorul pentru continut duplicat cat si siteul inscris pentru spam.Asa ca nu stiu cine mai prefera acest lucru.Acum multi spre orienteaza spre bloguri si forumuri.Cu alte cuvinte datorita algoritmului google si seo-masterii si-au schimbat strategiile de promovare.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    344
    Putere Rep
    30

Implicit

Directoarele romanesti dupa mine...inca merg cat de cat bine...Cele straine sunt mai varza putin. Dar nu asta e subiectu. NU mai exista incredere in tot ceea ce se face. Adica eu ma duc si ii zic la un tip "bai nene efectuez inscrieri manuale" si tipul ia vorba mea si o pune la dos. Daca se va continua asa domeniul asta in scurt timp va disparea. Pentru ca se va crede ca toata lumea face inscrieri in directoare cu scripturi form fillere si multe altele. Pacat toti au impresia ca cineva vrea sa le traga teapa sau mai stiu eu ce.

Ce putem face noi astia care efectuam inscrieri in directoare sa recapatam increderea clientilor in ceea ce priveste serviciile oferite ? Ce solutie ati vrea sa fie implementata pentru a observa ca serviciile sunt efectuate corect.

acsa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    36
    Posturi
    281
    Putere Rep
    30

Implicit

Uite hai sa iti spun ceva:am observat cand imi inscriam siteuri in directoare:
    De obicei foloseam lista dirpedia.,care dupa parerea mea este cea mai organizata.

Inscriam siteurile si cu toate ca , conform conditiilor de acceptare trebuia sa imi fie aprobata inscrierea dupa cateva sapatamani imi venea e-mail care prin care aflam ca siteul mi-a fost sters pentru ca nu am pus link reciproc sau nu am platit inscrierea.

O alta problema era faptul ca dupa un anumit timp,saptamani,luni cand reveneam pe directorul care mi-a acceptat situl observam ca acesta mi-a fost sters cu toate ca mi-a fost acceptat siteul si a fost listat luni bune.

Au fost cazuri in care chiar daca adaugam banner ,siteul era sters fara sa fiu anuntat.Mi s-a intamplat la smartnetbook si looker.

Acestea au fost principalele motive care m-au convins ca inscrierea in directoare nu mai ajuta asa de mult.Acum ma orietez doar spre continut si iar continut.Exact ca softpedia.

Shumy este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Posturi
    583
    Putere Rep
    0

Implicit

inscrieri se mai fac .. dar chestia e ca listele nu sunt actualizate... iar directoarele nu sunt intretinute. eu daca inscriu in 500 de dir .. am sansa de 99% sa primesc accept si peste 2 ani ca asa e in Romania

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    344
    Putere Rep
    30

Implicit

Am vazut si eu directoare neintretinute... care au link-uri in asteptare cu mii-le dar na...cam asta e pe romania. O sa vedem ce se va mai putea face cu astea...eu totusi raman la opinia ca inscrierea in directoare ajuta daca este efectuata corect !

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Eu zic sa vorbim argumentat despre directoare. Chiar si romanesti.

Si pun o intrebare simpla: cati dintre voi din cei care inscriu in directoare urmaresc evolutia rankului si tin cont de sursa IBL-urilor ptr diferentiere?

Abia apoi putem vorbi daca un director mai e bun sau nu.

Si intr-adevar, nu sint ingrijite, ceea ce e o pierdere.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    44
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

eu unul trebuie sa recunosc ca imi inscriu orice site in directoare, dar nu in toate, de ajutat ajuta nu exagerat de mult, dar suficient.

dc nu insciu in toate? ptr ca unii admini au impresii si aproba aiurea (as vrea daca se poate sa facem si lista cu directoare "fitoase" mai ales ca o parte din ele sunt a unor useri seopedia)

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    344
    Putere Rep
    30

Implicit

da krumel ai dreptate...eu unu folosesc lista de pe dirpedia...e mai parapadita dar inca tine. Inca sunt multumit de ea...site-urile urca relativ bine. Oricum cred ca o sa ma bag sa fac si eu o curatenie prin liste...ca se pare ca deja sunt directoare care tin in asteptare cate 2000 de site-uri deci acel director se poate considera nul dupa parerea mea.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Eu verific si imbunatatesc zilnic listele. Am criterii clare. Nu ma intereseaza numarul lor ci faptul ca ma pot ajuta oricat de putine ar fi.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inscrierea in directoare web este uneori de pomana
    De tataraseni în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 18th May 2009, 09:18
  2. Inscrierea in Directoare=Penalizare Google?
    De Voodoo_H în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 31st March 2009, 15:22
  3. Intrebare despre inscrierea in directoare
    De username în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 22nd January 2009, 17:06
  4. Lista directoare romanesti care nu accepta inscrierea de subdomenii
    De mamulea în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 22nd October 2008, 11:39
  5. Inscrierea In Directoare Web Straine?
    De meetzah în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 31st January 2006, 15:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •