acum 4 luni am incercat sa inscriu un site in DMOZ.... nu am primit nicio notificare si niciun raspuns...ar fii bine sa mai incerc o data?
acum 4 luni am incercat sa inscriu un site in DMOZ.... nu am primit nicio notificare si niciun raspuns...ar fii bine sa mai incerc o data?
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Nu vei primi mesaj nici un fel de mesaj nici daca a fost adaugat nici daca a fost refuzat.
Daca de acum 4 luni siteul a suferit schimbari (in bine) il poti trimite din nou spre verificare.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
a suferit schimbari la continut ...adica la indexarea nr de pagini
Conteaz si continul acelor pagini. Daca sunt inutile pentru utilizatori degeaba sunt ele indexate in Google.
Ultima modificare făcută de Lupanu; 4th March 2009 la 21:34.
Daca ai un forum despre telefoane mobile, si 80% din postari sunt jocuri de forum gen fazan, completeaza propozitia, arata-ti desktopul si alte balarii... bounce rate-ul este inutil.
Continutul. Asta conteaza.
Ultima modificare făcută de Seinfeld; 4th March 2009 la 21:49.
la DMoz am asteptat jumatate de an ca sa ma adauge in director si am facut doar o singura data submit
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)