Nu stiu cum ai reusit Daniel, si eu ca si multi altii de pe aici detin un site care respecta toate regulie, am incercat si nu l-au aprobat. Am patit asa cum mai multe situri, am renuntat.
Nu stiu cum ai reusit Daniel, si eu ca si multi altii de pe aici detin un site care respecta toate regulie, am incercat si nu l-au aprobat. Am patit asa cum mai multe situri, am renuntat.
am 4 site-uri care au continut de calitate.
le-am adaugat si eu acum un an, nimic pana acum. Pierdere de vreme.
yep, pana acum esec si la mine. 3 site-uri, prima data inscrise in urma cu 7 luni fara succes, iar unul reinscris in urma cu 2 luni.
inca astept raspuns. dar la cum se vede tot esec o sa fie si cu asta.
In subcategoria in care vreau eu sa inscriu nu exista editor. Asta inseamna ca nu verifica nimeni site-urile trimise? Trebuie sa fie macar un editor general pe Romania.
sunt 2 editori aici: DMOZ - World: Română in josul paginii iti apare numele.
Dar si mai jos de nume e o chestie care zice ca ultima actualizare a fost in 2008. asta se refera la site-ul dmoz in sine, sau la url-urile adaugate????
Daca nu sunt activi degeaba scrie acolo. Probabil se refera la activitatea pe Romania, desi mi-e greu sa cred ca din 2008 nu s-a mai aprobat nimic.
Eu am 1 an de cand incerc sa bag situri pe Dmoz si degeaba, asa ca nu m-ar mira sa nu se fi actualizat din 2008![]()
daca au trecut 4 luni mai poti incerca o data
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)