Pagina 7 din 9 PrimulPrimul ... 56789 UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 88

Subiect: inscrierea in DMOZ

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Nici site-ul 2 din semnatura nu a fost aprobat in DMOZ si zic eu ca este OK, dar intervine si subiectivismul sau poate nu are cine sa se uite pe el sa vada ca este OK, si apoi oamenii aia muncesc acolo in timpul liber din pura pasiune, fara nici o obligatie, asa ca nu avem de ce sa fim suparati
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

adrianciocalau este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    5th December 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    47
    Posturi
    103
    Putere Rep
    27

Implicit

Mda... probabil ai dreptate. Eu, pentru ca am avut site-uri aprobate, si apoi brusc refuz total desi cred ca am submis de vreo 4 ori minim, ma gandeam ca poate gresesc cu ceva si chiar as vrea sa stiu si sa remediez. Nu stiu daca ai intrat pe site-ul de care vorbesc insa eu zic ca e mai mult decat decent! Actualizat zilnic, peste 5,000 de pagini indexate in Google, PR3, trafic bunicel, etc. Am vazut inscrise in aceeasi categorie site-uri sub acesta din toate punctele de vedere. Probabil e doar faptul ca nu mai are cine sa se ocupe de aprobarea lui.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    si apoi oamenii aia muncesc acolo in timpul liber din pura pasiune, fara nici o obligatie, asa ca nu avem de ce sa fim suparati
    Oamenii care muncesc din pura pasiune isi fac treaba mai bine decat cei platiti. Daca n-au timp pot sa lase pe altii care au. Aici e vorba de interes, nu de pasiune.
    Caut cu jingle.ro.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Oamenii care muncesc din pura pasiune isi fac treaba mai bine decat cei platiti. Daca n-au timp pot sa lase pe altii care au. Aici e vorba de interes, nu de pasiune.
    Nu te impiedica nimeni sa trimiti o aplicatie pentru a deveni editor DMOZ. Asta daca tot faci asemenea afirmatii.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    O sa razi, nu prea sint altii care au pasiune. Si locul altora care vor e liber si deschis oricand. Iar despre interes, evident exista un interes dar el nu e comercial. Editorii au voie sa aibe site-uri proprii in DMOZ, nu le poate interzice nimeni.

In plus, am mai repetat asta, adminii DMOZ e ocupa de multe lucruri care tin de W/R, iar ei nu sint romani.

Asta asa, ca sa nu ziceti ca nu sinteti informati si vorbiti in cunostinta de cauza.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Se poate vedea cu ochiul liber ca unii admini aleg in mod preferential la ce site-uri sa-si consume putinul timp dedicat aprobarii in DMOZ. E suficient sa inscrii niste siteuri si sa vezi ca sunt aprobate alte siteuri care au aparut cu mult dupa, si de o calitate vadit mai joasa.
    Locul altora nu e chiar asa deschis, am incercat si eu sa aplic la o categorie foarte mica, acum vreun an cand aveam mai mult timp, si refuzul a venit destul de repede fara prea multe explicatii.
    Sigur, asta nu inseamna ca toti editorii sunt asa, dar avand in vedere ca DMOZ e folosit exclusiv pentru obtinerea de backlinkuri, cel putin in Romania, sansele ca un editor sa se ocupe si cu SEO sunt aproape de 100%. Si cum siteurile acelui SEO au concurenta, si cum jobul acelui SEO e sa aduca siteurile deasupra concurentei, rezulta direct si natural interesul comercial de care vorbeam mai devreme. Asa e natura si n-ai cum sa o negi sau sa i te impotrivesti.

Noroc ca mai sunt si alte siteuri de unde poti obtine backlinkuri
    Caut cu jingle.ro.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Asta incerc sa iti explic:
    1. aprobarile sint facute de admini
    2. editorii adauga site-uri cand si cum vor. E dreptul lor stipulat in ghid prin voluntariat.

Legat de editori care fac SEO, da sint. Eu sint editor din 2004. Iti pot spune ca ptr a adauga site-uri proprii trebuie sa le declari, ca esti "afiliat" la ele. Tin minte ca in momentul in care am devenit Top in W/R mi-au fost verificate toate site-urile. Nu e greu de verificat, dupa codul de analytics, adsense frecventa de adaugare, descrierile facute etc.

Sint editori vechi care au refuzat nejustificat site-uri si care au zburat datorita raportarilor facute (de editori sau dinafara de vizitatori).

Inteleg suspiciunile pe care le aveti dar DMOZ e un monstru greoi, bazat pe voluntariat, dificil de controlat.
    4,952,242 sites - 92,828 editors - over 1,008,716 categories
    Cam atat de mare e DMOZ, chiar daca nu sint sigur ca e actualizata statistica.

Vreau sa va spun ca a durat aproape jumate de an, poate chiar mai mult, trecere (nu dezvoltarea) la DMOZ 2.0. Au fost multe amanari si incetiniri de lucru, asta ptr ca voluntarii se ocupau de dezvoltare.

N-aveti de unde sa stiti ptr ca lucrurile astea nu prea sint facute publice, dar nu cred ca trebuie sa banuiti lucruri sau sa creati conspiratii nejustificare.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Razvan Badu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    41
    Posturi
    236
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de adrianciocalau Vezi Post
    Pai asta e ideea Ce-i lipseste? Ca mie mi se pare ca nu-i lipseste nimic. Am mai inscris site-uri, si dupa o vreme au fost acceptate, si toate de la primul submit. Nu inteleg cu ce e diferit vanzariauto.ro fata de celelalte...
    Ai putea sa adaugi date complete de contact pe pagina de contact, descrierile pentru Dmoz sa nu fie comerciale, sa scrii cu diacritice, titlul sa nu contina cuvinte cheie, astea te-ar putea ajuta.

Acum am vazut in josul paginii: "Această categorie are nevoie de un editor". Asta se traduce prin "nu se va mai inscrie niciun site pentru ca nu avem pe nimeni sa le valideze"?
    Editorii de la categoriile superioare pot edita si la categoriile care nu au editor. Tu trebuie doar sa-i ajuti prin ce ti-am scris eu mai sus si bineinteles, sa ai rabdare, nu sa submiti de 10 ori.
    Detin un magazin online de cartuse imprimanta
    Si o firma de reumplere cartuse brasov

adrianciocalau este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    5th December 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    47
    Posturi
    103
    Putere Rep
    27

Implicit

In afara de datele de contact restul cred ca e ok: am scris descrierile cu diacritice, cat despre titlu, sa fim seriosi, e ok. Revenind la informatii de contact, site-ul e personal, nu e pe firma sau ceva si n-am chef sa-mi public datele acolo.

Razvan Badu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    41
    Posturi
    236
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

In afara de datele de contact restul cred ca e ok: am scris descrierile cu diacritice, cat despre titlu, sa fim seriosi, e ok. Revenind la informatii de contact, site-ul e personal, nu e pe firma sau ceva si n-am chef sa-mi public datele acolo.
    M-am referit la informatiile din formularul de submitere, nu la titlul de pe site-ul tau.

Uite aici vei gasi mai multe informatii care o sa te ajute.
    Detin un magazin online de cartuse imprimanta
    Si o firma de reumplere cartuse brasov

Pagina 7 din 9 PrimulPrimul ... 56789 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebare despre inscrierea in directoare
    De username în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 22nd January 2009, 17:06
  2. Dyr.ro mi-a respins inscrierea. motiv
    De Popescu Marian în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 19th June 2008, 18:57
  3. inscrierea in motoare - de cate ori ......
    De aaaa5 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd September 2007, 18:05
  4. Inscrierea In Directoare Web Straine?
    De meetzah în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 31st January 2006, 15:19
  5. Inscrierea de mana in search engines
    De Marius Mailat în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th November 2005, 01:24

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii