Postat în original de
matrimo
Eu folosesc DMOZ in special pentru a analiza lista de concurenti in diferite domenii pe care le abordez.
Care ar fi avantajul daca "de maine DMOZ accepta cautarile si fara diacritice" ? Simplu : vizitatorii, altii decat webmasterii si robootii, ar gasi ceea ce cauta.
Putini vizitatori folosesc diacriticele, asadar cautarile in DMOZ sunt fara rezultat, deoarece sunt "ascunse", ele aparand numai cu diacritice.
Este totusi pacat ca Dmoz, un diresctor de calitate in care se investesc atatia editori, "este o resursa de
SEO si atat" cum spune Catalin mai sus.
Cu tot respectul matrimo, am impresia ca ai omis esenta. DMOZ nu exista!
Cat timp nu il foloseste nimeni, subiectul acestui topic si mai ales "problemele" nu isi au sensul. Nu am auzit pe nimeni sa caute in dmoz, cu atat mai mult "concurentii". Eu unul NU AM NICI MACAR 1 SITE IN DMOZ.
Asta inseamna ca nu suntem concurenti?
Nu imi dau seama ce fel de concurenti analizezi, dar cred ca ceva nu este ok la abordarea/strategia ta. Daca te referi la strict la seo, atunci e vremea sa uiti tot si sa incerci sa inveti din posturi mai noi (2014-2015).
Ultima modificare făcută de Tom; 15th June 2015 la 22:04.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.