DMOZ Cleans-up the Directory by Removing Over 1 Million Sites!
Sursa.
DMOZ Cleans-up the Directory by Removing Over 1 Million Sites!
Sursa.
Nice.
Misto chestia aceea cu report individual pentru listinguri.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Hmm, poate fac ceva si legat de aprobarea site-urilor. Oricum e bine ca au scos junk-ul.
Faina treaba, insa tot e greu sa ai un site listat acolo.
Da, multi am mai vazut aprobate prin dmoz (in sectiunea din romana) titluri de genul "Jucarii" care trimit catre subdomeniul jucarii-bambi.domeniugeneralist.ro (domeniugeneralist.ro nu este axat, bineinteles, pe jucarii).
Ar fi o ocazie pentru unii care au vreun concurent de genul acesta sa posteze aici pentru ca mai multi membri seopedia sa "le traga" vreun "report".
Eventual un topic separat, la fel cum exista chiar subforum cu "sa-i dam in gat pe spammeri".
Ar fi interesat de vazut ce se intampla.
Nu mai CAUT content writer
Inutil, o știre pozitivă ar fi fost dacă ar fi curățat întreaga echipă de editori.
Nu le iau apararea echipei de editori, dar sa ne reamintim totusi ca munca acestora este pro bono. Echipa este mult prea mica pentru necesitati, iar oamenii editeaza in limita timpului liber pe care il are fiecare. Da, deacord, sunt listate multe siteuri care nu au ce cauta acolo, dar cati dintre voi oare au semnalat aceste probleme punctual? Hai sa nu dam cu pietre, zic, mai bine dam o mana de ajutor. Oricum, listarea in dmoz nu e chiar un mecca al webmasterilor, daca multi dintre voi au aceasta impresie. Un backlink (ce e drept valoros) nu va va asigura succesul afacerii.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)