Scuze pentru raspunsul tarziu, de duminica am acces la internet destul de rar.

@Marius: de cand ai cumparat tu scriptul au fost 3 update-uri iar un nou update va fi la inceputul lunii septembrie.
Sunt oameni care mi-au oferit bani pentru o parte din modificarile ce vor intra in update-ul 1.2.4 dar am considerat ca este mai bine sa includ functionalitatile respective in update.

De ce nu am facut zilele astea un update? Sau in ultimile saptamani? Pentru ca au fost alte prioritati.

Nu cred ca a fost vreodata vreun client 2pcms care sa-mi fi cerut suportul si sa nu il fi ajutat, fie ca era vorba de o intrebare, de o instalare sau de o customizare.

Faptul ca 2pcms va fi open source nu inseamna decat ca eu voi distribui update-urile neoficial deoarece scriptul nu mai este proprietatea mea.

Iar legat de mailul pe care mi l-ai dat: mi se pare, sincer, aberant sa ceri banii inapoi pe un script pe care l-ai cumparat in urma cu 3 luni pentru ca el devine acum open source.

Vrei update-uri? Vor veni asa cum au venit si pana acum chiar daca eu nu mai am de castigat nimic din aceste update-uri.
Ai vreo intrebare, nu te descurci cu scriptul? Chiar daca au trecut 3 luni de la achizitie, adresa mea de mail iti sta in continuare la dispozitie.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

multumesc @avram
multumesc @N Iulia