Rezultate 1 la 10 din 97

Subiect: 2P CMS - versiunea 1

Afișare hibrid

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    cat de tare pute daca 2p ii da drumu din brate instant, desi, cu siguranta a platit niste banutii pentru, corect? Mai mult de atat, in anuntul lui Dorin se fac remarci directe la activitatea lui Daniel Buca, fapt fara precedent in 2p, muuuult mai diplomat cand vine vorba sa invocat motive.
    Totusi, 2p trebuia sa-l verifice inainte sa cumpere, tu inainte sa cumperi ceva verifici daca totul e ok, nu dai banii si dupa vezi ca ceva nu e ok.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Totusi, 2p trebuia sa-l verifice inainte sa cumpere, tu inainte sa cumperi ceva verifici daca totul e ok, nu dai banii si dupa vezi ca ceva nu e ok.
    Vina celor din 2p tinde spre zero. Cei din 2p au avut un comportament plin de bune intentii .

Fie ca vorbim de 2p , @avram sau@lovelife ( plus altii ) discutam de inselaciune , frauda , escrocherie etc etc etc.. Aici avem de a face cu un comportament extrem de frecvent in Romania asemanator cu cel al lui Buca. Initial sunt extrem de cooperanti. Sunt activi in discutii , vin cu foarte multe propuneri "bune" bazate chipurile pe proiecte realizate in trecut si care se pot aplica inclusiv proiectului tau.
    Totul se termina insa cand platesti. Atunci vezi de fapt cu ce te confrunti tu ca si client. Ori nu se realizeaza proiectul pentru ca cel mai des specificatiile ii depasesc ori iti este pus pe tava ceva ce este departe de specificatiile initiale.

Sfatul meu pentru toti cei vor sa dezvolte aplicatii ca si clienti. Nu mai platiti avans mai mult de 10% din valoarea negociata a proiectului. Restul la livrare. Daca vi se cere mai mult refuzati si cautati in alta parte.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 17th August 2012 la 14:31.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

@Toto ... am 100% responsabilitatea cuvintelor. Stiu clar ce exprim si-mi asum in totalitate.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    @Toto ... am 100% responsabilitatea cuvintelor. Stiu clar ce exprim si-mi asum in totalitate.
    Nu te judec si nu te acuz de nimic... Fiecare spune si crede ce stie/ce vrea...

Mi-am luat si eu "teapa" de la emag ... Am cumparat monitor la un pret si fix dupa 1 zi l-au bagat la promotie cu 30% reducere... N-am primit reducerea, si nici nu avea dreptul, alea au fost conditiile la momentul respectiv...

Ceea ce am incercat eu sa spun a fost sa nu il mai incoltiti asa toti si sa il discreditati, chiar daca poate unii ati platit si inca nu a livrat... aveti putina rabdare, omul a trecut prin multe schimbari, a avut parte si de bune si de rele, e clar ca e zapacit acum si... e nasol. Nimeni nu e perfect, insa trecutul lui cel putin pe aici, nu il recomanda ca fiind un neserios sau un tepar...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Yahoo Mail forteaza versiunea noua
    De felix în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 18th July 2013, 00:23
  2. Taxi - Cele două cuvinte (Versiunea bloggerilor)
    De Hobart în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th February 2011, 19:18

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •