Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Cine sunt astia? ...
E Chinezu si apoi niste unii ...
Pare-mi-se si zoso la 0:30, right?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Bobby Voicu – Andrei Cismaru – Alex Ciucă (Hoinaru) – Andrei “Bicky” Băicoianu – Ionuț Bunescu – Marius “Make” Matache – Adi Zăbavă – Laurențiu Buică – Cristi Dorombach – Bogdan Marin – Alex Tunaru – Alex Cîrstea – Ștefan Murgeanu – Auraș Mihai – Sorin Grumăzescu – Claudiu Ciobanu – Adrian Ciubotaru – Cristian “Chinezu” China-Birta – Daniel Stancu – Alin “Pandutzu” Pandaru – Robert Antonescu – Lucian Marin – Vlad Dulea
Ultima modificare făcută de MarianG; 26th February 2011 la 00:38.
Dragele noastre, din sufletul nostru de bloggeri, pentru voi| Chinezu
scrie si cine apare in videoclip.
E inutil sa faci asa ceva cand imaginea lor nu prea spune ceva. Daca scrii, fata ta nu conteaza. Maine o sa faca si oamenii de la radio o versiune si o sa se felicite pentru asta.
Nu ați prins ideea! Deci, ei s-au întâlnit la o șuetă și dezbătând la beri lungi, cum e viața lor de bloggeri, au făcut puțin brainstorming și le-a ieșit acest video!
În principiu cei de la Taxi au fost trimiși la culcare, deci video-ul îi promovează și pe ei puțin ca să nu uite lumea de Taxi!
Faină ideea oricum. Acuși vor începe să vorbească repede în timp ce se filmează, despre diferite chestii, despre care, de altfel, și scriu la ei pe blog! Așa la fel ca unii din state cu success pe youtube!
Ce misto a iesit) haha, foarte tare!
@matei: daca nu ma insel ala e Hoinaru'. Mie imi place ce le.a iesit dar in loc de anumiti bloggeri de care nu a auzit nimeni puteau sa ii puna si pe cei care mai sunt stiuti...
.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)