Pagina 7 din 10 PrimulPrimul ... 56789 ... UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 97

Subiect: 2P CMS - versiunea 1

bogdancercel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    174
    Putere Rep
    27

Implicit

kleampa, buna idee. am tot urmarit discutiile despre updateurile ce ii era solicitate lui daniel. Ar fi frumos sa deschizi un nou topic si sa contribuim cu idei. Cred ca pana sa te apuci efectiv de scris cod ar putea iesi un plan pe hartie care sa ajute la realizarea unui cms cu adevarat util.
    dam papica la animale. pet shop online.

Merch este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th July 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    333
    Putere Rep
    28

Implicit

Asta era planul de care vorbeai pe blogul tau, kleampa?
    Daca da, suna bine. Oricine ar dezvolta un astfel de CMS dedicat afilierii, eu cred ca trebuie sa tarifeze si updateurile majore, pentru a fi motivat (financiar) sa lucreze in continuare.
    Nu e one time sale. Cred ca un fel de abonament ar putea asigura succesul.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu in locul unui CMS independent as merge pe un plugin pentru CMS-urile deja existente joomla si WP, deoarece astfel ar putea fi implementat pe proiecte deja existente, se pot folosi plugin-uri deja existente, munca ar fi mai putina, si rezultatele mai bune.
    Eu as fi dispus sa platesc pentru asa ceva.
    Am dat comanda catorva persoane de aici de pe forum, dar nu au raspuns solicitarilor.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

danielbuca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    13th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    48
    Posturi
    431
    Putere Rep
    40

Implicit

Tocmai vroiam sa postez si eu update-ul de pe blogul 2parale ( Update important echipa – Daniel Buca nu mai ocupa pozitia de CTO 2Parale | 2Parale Blog - Marketing Afiliat ).
    Nu vreau sa comentez asupra anuntului, parerile si experientele personale din aceasta perioada vor ramane pentru mine din respect pentru toti oamenii cu care am lucrat la 2parale.
    2Parale ramane un super business, o oportunitate foarte buna atat pentru magazinele online cat si pentru afiliati si sunt sigur ca vor urma lucruri frumoase acolo.

Revenind la 2pcms:
    Avand in vedere ca 2pcms va deveni open source, oricine va dori sa faca dezvoltari plecand de la acest script va avea suportul meu. Multi dintre voi aveti deja adresa mea de email, ceilalti - dati-mi un PM si vorbim.
    Pentru cei care vor folosi in continuare 2pcms, asa cum este acum: vor urma cel putin cateva update-uri neoficiale pe care le puteti aplica. Le voi anunta pe seopedia si/sau pe mail.

Merch este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th July 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    333
    Putere Rep
    28

Implicit

Mare, mare pacat ca nu se continua planurile anuntate. 2PCMS Niche Generator suna asa de bine!
    Daniel, eu sper sa dezvolti in continuare 2PCMS. Spune-mi te rog cum ramane cu cei care au cumparat produsul direct de la tine in situatia asta. Merci.

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Eu in locul unui CMS independent as merge pe un plugin pentru CMS-urile deja existente joomla si WP, deoarece astfel ar putea fi implementat pe proiecte deja existente, se pot folosi plugin-uri deja existente, munca ar fi mai putina, si rezultatele mai bune.
    Eu as fi dispus sa platesc pentru asa ceva.
    Am dat comanda catorva persoane de aici de pe forum, dar nu au raspuns solicitarilor.
    In cazul acesta suntem 2, sunt si eu interesat de dezvoltarea unui asemenea plug in

danielbuca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    13th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    48
    Posturi
    431
    Putere Rep
    40

Implicit

@Merch: cei care au cumparat 2pcms, indiferent de la cine, vor putea beneficia, daca vor, de update-uri neoficiale facute de mine.
    2PCMS Niche Generator este intr-adevar o idee foarte buna, o idee ce mi-a venit dupa ce am ascultat o prezentare a lui Kidu. Ar fi interesant de facut, poate il facem ca si comunitate.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

"Cine minte o data ar trebui sa se obisnuiasca constant cu minciuna pentru ca are nevoie de 10 minciuni pentru a o acoperi pe prima"

Facem , dezvoltam , modificam , optimizam , proiectam , generam , updatam , programam , terminam , ascultam , ... las-o balta omule ... Ai o problema mare de credibilitate cu un puternic fundament de altfel.
    Da-te la fund cativa ani si poate te uita lumea . Iesind la rampa nu faci decat sa le rascolesti si altora amintirile legate de "colaborarea" cu tine.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 17th August 2012 la 02:47.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Eu, ca necumparator vad situatia cam asa: Daniel Buca a scos un CMS pe care l-a vandut mai departe catre X persoane, la scurt timp fiind preluat de 2parale. Imediat dupa asta, 2parale a anuntat ca-l face open source si va returna banii oamenilor care au cumparat de la ei. Atat timp cat soft-ul va fi open-source, cumparatorii initiali ar trebui sa primeasca toti refund, intrucat teoretic n-au primit niciun update, nicio modificare si pe langa asta, soft-ul va fi free pentru toti restul, deci ei au platit..pentru nimic.

Just my 2 cents. Nu pot decat sa fiu de acord cu RoManiac.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

cat de tare pute daca 2p ii da drumu din brate instant, desi, cu siguranta a platit niste banutii pentru, corect? Mai mult de atat, in anuntul lui Dorin se fac remarci directe la activitatea lui Daniel Buca, fapt fara precedent in 2p, muuuult mai diplomat cand vine vorba sa invocat motive.

Pagina 7 din 10 PrimulPrimul ... 56789 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Yahoo Mail forteaza versiunea noua
    De felix în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 18th July 2013, 00:23
  2. Taxi - Cele două cuvinte (Versiunea bloggerilor)
    De Hobart în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th February 2011, 19:18

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •