21st August 2012, 12:19
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
N. Iulia
Si eu am cumparat un cutit de bucatarie Miracle Blade, iar ulterior a fost o promotie de "n" cutite gratuite. Vecina mea chiar a prins un cutit gratuit (a platit doar curierul) asta inseamna ca cei de la top shop is tepari ?
E posibil sa fie fustrant ca tu sa platesti ceva ce altul ulterior il obtine gratis, nimeni nu te-a obligat sa cumperi 2pcms, ai primit ceea ce ai platit nu vad problema!
Nu am treaba cu discutia, dar vreau sa iti explic ca comparatia ta e fortato-ciudato-tampitzica
Problema celor care se plang nu are nici cea mai mica legatura cu faptul ca scriptul devine open-source. E ca si cand tu ai cumparat cutitul ala minune, iar in pret sa iti fie inclusa si ascutirea lui o data la x luni gratuit. Dupa care cei de la Miracle Blade, dintr-o problema de logistica a lor, nu mai ofera "support" pentru ascutire, astfel ca tb sa mergi cine stie pe unde sa ti-l ascuti daca ai nevoie, cu toate ca tu, in momentul in care l-ai achizitionat, ai avut inclus in pret si aceasta ascutire. De aici vine si frustrarea, pentru ca iti cauzeaza tie probleme de logistica acuma 
In rest, repet. Nu am treaba cu problema asta, nu stiu ce-a fost in spate si nu sunt interesat sa apar pe cineva sau pe altcineva. Am dat doar un raspuns la comentariul tau pe baza a ceea ce am vazut in posturile anterioare
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.
21st August 2012, 12:51

Postat în original de
danielbuca
Scuze pentru raspunsul tarziu, de duminica am acces la internet destul de rar.
De ce nu am facut zilele astea un update? Sau in ultimile saptamani? Pentru ca au fost alte prioritati.
Nu cred ca a fost vreodata vreun client 2pcms care sa-mi fi cerut suportul si sa nu il fi ajutat, fie ca era vorba de o intrebare, de o instalare sau de o customizare.
Faptul ca 2pcms va fi open source nu inseamna decat ca eu voi distribui update-urile neoficial deoarece scriptul nu mai este proprietatea mea.
Vrei update-uri? Vor veni asa cum au venit si pana acum chiar daca eu nu mai am de castigat nimic din aceste update-uri.
Ai vreo intrebare, nu te descurci cu scriptul? Chiar daca au trecut 3 luni de la achizitie, adresa mea de mail iti sta in continuare la dispozitie.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
multumesc @avram

multumesc @N Iulia
Minciuna este cea mai smpla forma de autoaparare. Unii mint asa frumos incat unora le vine sa tot asculte.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 21st August 2012 la 12:57.
21st August 2012, 12:51
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Marius Morariu
Realizezi ca tu continui sa vorbesti total pe langa ce se discuta aici?
Iarta-ma ca mi-am pierdut timpul, oricum nu ma asteptam sa intelegi.
Update-uri sau facut .... se pare ca singura problema e ca tu iti vrei bani inapoi pentru ca acum e open source, cum spune si daniel "total aberant"
O zi buna si tie!
PS:

Postat în original de
Marius Morariu
in acelasi timp ne jignesti pe noi astia care am cumparat o chestie cu promisiuni de update/upgrade si ce mai vrei tu.
Eu nu te-am jignit ai facut-o singur
Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu
masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.
21st August 2012, 12:54
Bine ai venit Daniel. Toate chestiile pe care le scrii aici sunt noi pentru mine. Ma asteptam inca de la anuntul 2Parale sa aflu asta de la tine. Am cerut banii inapoi in conditiile in care am aflat ca nu te mai ocupi de script. Daca planuiesti updateuri atunci e ok atata timp cat te ti de cuvant.
Acum cautam ce versiune am cumparat. Pai eu am luat 1.2.2 iar de atunci ai mai scos 1.2.3 care nu-i cu nimic diferita de 1.2.2. Aveai o intreaga lista de viitoare functionalitati pe care nu le vad
Ultima modificare făcută de Marius Morariu; 21st August 2012 la 13:00.