Pagina 1 din 10 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 97

Subiect: 2P CMS - versiunea 1

danielbuca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    46
    Posturi
    431
    Putere Rep
    37

1 out of 1 members found this post helpful.

Thumbs up 2P CMS - versiunea 1

Salut,

Am lansat prima versiune 2P CMS si m-am gandit ca este timpul sa va dau de veste.
    Intre timp m-am apucat sa lucrez la inca un produs, nu mai este orientat spre afiliere ci spre zona de comert online.
    Totusi, am definita o lista de functionalitati pentru versiunea urmatoare a 2P CMS si cu siguranta va fi live in cateva luni.

Sa revenim la 2P CMS
    Descrierea completa si demo gasiti aici 2P CMS - 9A - solutii pentru afacerea ta online

Ce este 2P CMS, pe scurt:
    • un webiste gata facut, usor de customizat, bazat pe feed-uri de la 2Parale
      avand un sistem de template-uri simplu de utilizat, site-ul poate arata asa cum iti doresti
    • optimizat pentru motoarele de cautare
    • poate rula complet automat
    • 2P CMS este un produs ce va fi dezvoltat si upgradat continuu

Feedback-ul vostru este apreciat, as always.

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    41

Implicit

Ceva la prima vedere: inlocuieste _ cu - in linkuri, sunt prea obosit acum sa ma uit peste tot.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Mie imi place
    Daca se va asigura dezvoltarea ulterioara, si implementarea si altor functii necesare din punctul meu de vedere sunt interesat sa cumpar licenta
    Din punctul meu de vedere mai este mult de munca la el

- O functie de ascundere url de afiliere printr-o combinatie redirect printr-o pagina interne si un js ar fi absolut necesara
    De exemplu link-ul de afiliere din pagina 9a.ro/2pcms-demo/100_jocuri-1879.html ar putea fi ceva de genul 9a.ro/redir/2pcms-demo/100_jocuri-1879.html si sa duca prin codul de afiliere, iar ascunderea suplimentara printr-o functie js ar fi inca un punct in plus.
    - in partea de administrare in pagina cu produsele ar trebuie o functie de search produse, eventual si functionarea unui filtru.
    - posibilitatea de editare titlu, descriere, url, meta produse
    - posibilitatea de a seta ca la anumite produse (cele editate) sa se actualizeze din feed doar anumite campuri (pret, disponibilitate)
    Ultima modificare făcută de lovelife; 14th March 2012 la 10:29.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Fara nici o suparare, dar: "Lucrez de ceva timp la un script pentru import din 2Parale pe care vreau sa-l ofer, apoi, gratuit unei mici comunitati si apoi sa-l vand la un pret modic."
    149 de euro nu mi se pare chiar un pret modic.
    In alta ordine de idei pot sa-mi dau seama (ca un simplu amator) de faptul ca ai muncit destul de mult la acest proiect si ca in mare parte a iesit ceea ce ti-ai propus.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Arata foarte bine, felicitari!

Nu am gasit nicaieri o optiune de a edita continutul unui produs.

Intr-adevar, pretul de 149 euro e astronomic, imi dau seama ca vrei sa-ti scoti banii din 5-6 licente, asta in cazul cel mai fericit. Personal as fi optat pentru un pret mai mic (exista atatea alternative gratuite care fac acelasi lucru si ofera o flexibilitate mult mai mare) si un numar mai mare de licente vandute.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 14th March 2012 la 10:50.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Daca tema asta venea mai devreme era excelenta, acum cu Google permanent pe capul nostru nu stiu cum am putea sa o scoatem la capat. Foarte multe siteuri de genul asta au fost penalizate in ultima vreme, unele chiar cu mult continut original. Eu unul nu mai sunt atat de entuziasmat de metoda asta

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    46
    Posturi
    431
    Putere Rep
    37

Implicit

O sa raspund pe rand fiecaruia , ma bucur, insa, ca interesul vostru pentru 2P CMS ramane viu

1. Pretul
    149 euro e un pret initial pentru urmatoarele:
    - scriptul in sine
    - faptul ca nu este encoded, totul codul este disponibil
    - instalare
    - consultanta
    - suport
    - update-uri gratuite pentru toata versiunea 1 (de la 1.0 la 1.9)

Pot scadea pretul la 59 euro dar eliminanand o parte din cele enumerate mai sus
    Voi cum ati prefera?

Intentia mea este sa ma pliez dupa cerinta pietei

2. 2P CMS v 1.1
    Va multumesc pentru sugestiile voastre si pana pe 19 Martie voi uploada 2P CMS v 1.1 care va contine o parte din sugestiile voastre (editare produse, cateva setari smart pentru sincronizare produse, probabil un update la manual pentru a explica mai bine modul de import, link afiliere mascat cu posibilitate de on/off)

3. @Marius Morariu
    Eu cred ca 2P CMS este doar un punct de start care te scuteste de efortul implementarii unei solutii tehnice.
    Cu cat continutul din feed-uri este mai nisat si cu cat imbraci acest continut intr-o haina frumoasa si digerabila de catre google (discutam separat despre asta, daca vrei, iti stau la dispozitie si tie si altora) cu atat site-ul va functiona mai bine.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Sincer pentru a testa metoda cu produse pot folosi lejer pluginul 2p care-i gratis + o tema wordpress. In caz ca nu merge n-am riscuri mari. Ti-as fi dat banii astia lejer acum 6 luni sau 1 an, acum ma gandesc sa pastrez linia cu proiecte brandabile ,solide construite in timp decat automatizari care pot fi zburate rapid de google.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    46
    Posturi
    431
    Putere Rep
    37

Implicit

Multumesc pentru feedback, Marius.
    Nu incerc sa te conving de utilitatea 2P CMS, simt ca este o diferenta de opinie chiar daca eu consider ca poti face un proiect de calitate si automatizand o parte din el, dar am o rugaminte la tine: ce ar trebui sa contina ca sa-l consideri un tool necesar?

Rares, Dragos: 59 euro vi se pare un pret ok renuntand la instalare si consultanta?

lovelife: aceeasi intrebare ca si pentru Marius: ce ar trebui sa contina ca sa-l consideri un tool necesar? (pe langa functionalitatile pe care am spus mai sus ca le voi include in primul update, disponibil luni 19 Mar )

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Am spus o parte din necesitatile fundamentale, posibilitatea de editare tot continutul si optiunea sa nu se updateze automat acele campuri customizate de mine (url, title, meta, descriere).
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 1 din 10 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Yahoo Mail forteaza versiunea noua
    De felix în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 18th July 2013, 01:23
  2. Taxi - Cele două cuvinte (Versiunea bloggerilor)
    De Hobart în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th February 2011, 20:18

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •