Pagina 2 din 10 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 97

Subiect: 2P CMS - versiunea 1

danielbuca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    48
    Posturi
    431
    Putere Rep
    39

Implicit

@lovelife: vor fi in versiunea 1.1, disponibila de luni

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Vorbim pe mess
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Pretul de 149 euro este mare, prea mare, scriptul nu mi se pare foarte complex. Banuiesc ca vrei sa-ti scoti pretul din doar cateva licente...Eu inclin sa cred ca mai bine este sa ai clienti mai multi si pret mai mic decat invers.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

danielbuca, da, pretul de 59 euro e mai realist, desi cum s-a mai spus, exista deja solutii gratuite testate de noi toti care functioneaza foarte bine. Realist vorbind, singura chestie ce siteul tau o are in plus este cron-ul de import, dar cei ce sunt programatori si-au creat deja propriile unelte pentru asta.

Asa cum bine spunea si Marius, in zilele noastre solutiile automate nu mai au niciun viitor, deci singurul avanjat al 2P CMS dispare si va trebui sa vii cu altceva pentru a putea sa-l vinzi.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu am mai multe idei pentru un astfel de tool, dar am dat unui programator de aici comanda sa il faca, astfel incat sa nu ma lovesc de multe din problemele cu care se confrunta cei care au sisteme automate de afiliere.
    Daniel vorbim pe mess id catanicox

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    48
    Posturi
    431
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Vorbim pe mess
    da, luam legatura pe mess

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Pretul de 149 euro este mare, prea mare, scriptul nu mi se pare foarte complex. Banuiesc ca vrei sa-ti scoti pretul din doar cateva licente...Eu inclin sa cred ca mai bine este sa ai clienti mai multi si pret mai mic decat invers.
    Pretul s-a schimbat, voi face update-ul astazi si pe site

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    danielbuca, da, pretul de 59 euro e mai realist, desi cum s-a mai spus, exista deja solutii gratuite testate de noi toti care functioneaza foarte bine. Realist vorbind, singura chestie ce siteul tau o are in plus este cron-ul de import, dar cei ce sunt programatori si-au creat deja propriile unelte pentru asta.

Asa cum bine spunea si Marius, in zilele noastre solutiile automate nu mai au niciun viitor, deci singurul avanjat al 2P CMS dispare si va trebui sa vii cu altceva pentru a putea sa-l vinzi.
    2P CMS ar trebui sa fie un punct de plecare, un schelet pe care sa construiesti dar voi tine cont de sugestiile voastre si voi crea si un modul care sa aduca si acea plus valoare necesara pentru a fi mai mult decat un sistem automat.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

@daniel: felicitari! CMS-ul e chiar foarte ok, dar din punctul meu de vedere ai gresit piata. N-o sa vezi prea multi romani care sa dea 50-60E doar pentru a testa (iti spun asta din experienta, strainii sunt mult mai darnici cand vine vorba de cumparat CMS-uri, plugins, teme wp, etc... pt ca stiu sa aprecieze munca). Just my 2 cents!

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    48
    Posturi
    431
    Putere Rep
    39

Implicit

@casperel: in primul rand multumesc pentru aprecieri.
    Piata romaneasca e un test iar pana acum se pare ca merita sa merg in directia asta

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

@casperel romanii cu experienta in online vor plati pentru un script care merita, eu am cumparat si scripturi pe care nu le-am mai folosit, deoarece ulterior am vazut ca aveau anumite deficiente. Eu am platit si mai mult pe unele scripturi, pentru ca stiam ca isi vor scoate banii

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

2 out of 4 members found this post helpful.

Thumbs up

Eu si cu lovelife cautam de mult un astfel de script. Casperel, te contrazic, eu sunt dispus sa platesc un astfel de script daca va avea inca 2-3 customizari in plus. Asta cu 'google penalizeaza astfel de siteuri' este o inventie a unor copii fara imaginatie care se plimba cu bicicletele si cred ca bicicletele sunt facute sa mearga doar in linie dreapta. Multi webmasteri cred ca e de ajuns sa modifici 2-3 taguri (title, h1, h1, img) si keyword density si gata optimizarea, si daca nu ajung asa pe locul 1, sar imediat cu 'google penalizeaza astfel de siteuri'.

Daniel, eu o sa-ti prezint o lista cu customizari dorite si daca aveti preturi bune, cu siguranta o sa va fiu client. Bafta in continuare si te invit sa citesti Cursul meu de seo pentru o alta viziune asupra a ceea ce mai lipseste scriptului tau.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Pagina 2 din 10 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Yahoo Mail forteaza versiunea noua
    De felix în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 18th July 2013, 00:23
  2. Taxi - Cele două cuvinte (Versiunea bloggerilor)
    De Hobart în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th February 2011, 19:18

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •