Dragos, la inceput am avut si eu o parere buna despre el iar tehnic vorbind a fost printre oamenii care m-au impresionat la capitolul abilitati si cunostiinte tehnice. Totul s-a spublerat cand a amanat pentru a tzashpea oara termenul limita iar cand nu a mai raspuns deloc cu lunile, nu mai e nicio indoiala la capitolul "cinste".

Intrebarea ta e o intrebare capcana:
  • In primul rand sper ca nu eviti sa intelegi ca omul nu a mai raspuns de luni de zile la niciun mesaj (facebook, email, mess, blog, etc) deci nu se poate invoca scuza ca nu a avut timp pentru ca a avut activitate online, dovada raman posturile pe blog, pe facebook, logarile pe mess, etc.
  • In al doilea rand, fara suparare, insa intrebarea ta il favorizeaza pe el asa ca iti spun doar atat: banii mei se afla in contul sau de o jumatate de an fara sa am vreun beneficiu, punct. In aceasta situatie exista doua variante: fie se autosesizeaza si returneaza banii - caz in care se numeste ca are cat de cat bun simt, fie ii pastreaza - caz in care se numeste ca NU are deloc bun simt, ca sa nu folosesc alt termen.

PS: NU discut despre soft, nu am cumparat softul iar din ceea ce am vazut mi s-a parut ok, de aceea am si dorit sa-l cumpar intro varianta customizata. Daca stiam ca urmeaza acest scenariu il cumparam si mi-l customizam singur si ieseam si mai ieftin si fara timp pierdut ca sa nu zic multe indicatii date legate de securitatea scriptului pentru care ar fi trebuit sa ma plateasca el pe mine.

Apropos, daca citeste cineva de la 2parale, sa stiti ca scriptul are, in varianta in care l-am testat eu, mai multe hibe de securitate. Va sfatuiesc sa le rezolvati, altfel, un user experimentat poate sa-si spubere concurenta care foloseste acest script cu un singur caracter.