Pagina 4 din 10 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 97

Subiect: 2P CMS - versiunea 1

danielbuca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    48
    Posturi
    431
    Putere Rep
    39

Implicit

Am schimbat un pic politica de update-uri, inca ma gandesc cum sa-i dau o forma pe care sa o comunic.
    Aplicatia actuala - 2PCMS - va fi updatata gratuit pentru toti utilizatorii, indiferent cate vesiuni vor aparea.

La un moment dat va exista o versiune Lite, pentru bloggeri, o versiune Pro pentru super afiliati.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

2 out of 2 members found this post helpful.

Thumbs down NU recomand sa faceti afaceri cu Daniel Buca!

Sfatuiesc utilizatorii care intentioneaza sa incheie un deal cu Daniel Buca sa NU faca acest lucru pentru a evita viitoare situatii neplacute.

Rezumat: Acum cateva luni ne-am inteles pentru customizarea scriptului 2P CMS conform cerintelor mele. La solicitarea sa, am efectuat plata integrala in doar cateva zile insa livrarea nu s-a realizat nici pana azi. Deoarece a depasit toate termenele acceptate de comun acord am declarat proiectul nul insa banii au ramas tot in contul sau si nu a mai dat niciun semn de luni de zile desi l-am contactat prin 3 metode de contact diferite.

Nota1: Daniel Buca nu este un tepar deoarece foloseste identitatea reala insa este un profitor fara dubiu.

Nota2: Orice persoana care va interveni luandu-i apararea este fara dubiu un escroc.

Concluzie: Feriti-va si evitati sa faceti afaceri cu Daniel Buca!

PS: Faptul ca 2parale a achizitionat intre timp acest soft este irelevant deoarece comanda mea este plasata inaintea acestui eveniment iar faptul ca Daniel a anulat comanda mea in interes propriu reliefeaza si mai mult neseriozitatea sa.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

Implicit

Eu am cumparat 2PCMS standard de la Daniel si a fost totul in regula. Mai mult, s-a aratat receptiv fata de observatiile pe care i le-am facut si o parte dintre ele au fost incluse in update-urile ulterioare ale scriptului. Asta este experienta mea de pana acum cu el si atata am de spus.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de meetzah Vezi Post
    Eu am cumparat 2PCMS standard de la Daniel si a fost totul in regula. Mai mult, s-a aratat receptiv fata de observatiile pe care i le-am facut si o parte dintre ele au fost incluse in update-urile ulterioare ale scriptului. Asta este experienta mea de pana acum cu el si atata am de spus.
    Abilitatile lui tehnice sau activitatea sa de vanzare nu sunt subiectul discutiei, ci felul in care face afaceri.

O afacere presupune investitie, negociere, termene limita, livrare, comunicare, etc, capitole la care doar el a iesit in castig - asta se numeste profitorie. Eu am investit niste bani si timp in customizarea acestui produs si m-am ales doar cu o gaura in buzunar si luni de zile pierdute, asa ca sfatul meu se adreseaza celor care nu vor sa pateasca la fel.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Salut!
    Nu vreau sa-i iau apararea lui Daniel Buca, dar intreb cumva daca i-ai cerut banii inapoi?
    De altfe consider ca in astfel de cazuri e bine sa stam deoparte si sa nu luam parte niciunuia dintre useri pentru ca doar ei doi stiu care e adevarul si bineinteles ca fiecare il va percepe in felul sau, iar relatarea este una subiectiva de fiecare data.
    Totusi, imi pare rau sa citesc lucruri mai putin bune despre Daniel.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Si pe mine m-a inselat de 500 de euro ...au trecut 3 luni. Softul lui e o porcarie la momentul asta....trebuie un
    update major....Poate e greseala mea ca nu am facut contract dar nu ma asteptam sa se bucure la cateva sute de euro..la ultimul mesaj nici nu a raspns. El si un tigan m-a inselat in viata asta.
    Ultima modificare făcută de avram; 24th July 2012 la 18:24.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Dragos, eu am transferat suma de XXX euro in cont si nu am primit nimic in schimb iar situatia este cea prezentata de mine mai sus la sectiunea "rezumat", nimic in plus, nimic in minus. Asadar, ramane o singura intrebare:

Cum se numeste situatia in care banii mei sunt in buzunarul lui iar el nu raspunde de luni de zile pe niciun canal de contact?

De aceea am zis, bazat pe intrebarea de mai sus ca oricine ii va lua apararea nu poate fi decat un escroc, altfel nu exista nicio motivatie. Bineinteles ca pentru orice actiune din lumea asta se poate inventa o scuza insa nu poate fi decat praf in ochi.

@avram - welcome in the club..

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

@haos - Intrebarea mea ramane, i-ai cerut in mod expres banii inapoi sau doar ai cerut sa iti termine ce ti-a promis? Repet, nu iau apararea nimanui, sunt patit in astfel de cazuri, nu bag mana-n foc decat pentru familia mea, in rest sunt oameni si oameni, iar oamenii au aparente inselatoare de multe ori.
    "Gluma" se ingroase din cate vad si daca Daniel nu va rezolva probleme prezentate mai sus cred ca sunt mari sanse ca reputatia lui in online sa aibe de suferit. Sa nu uitam ca si colegii lui din 2parale citesc acest forum si presimt ca in curand va aparea si un raspuns la acuzatiile voastre, sunt curios ce si cum.
    Ca fapt divers, eu am intervenit in discutie din doua motive simple:
    1. planuiam sa achizitionez si eu 2pcms, insa acum chiar si cu achizitia de catre 2parale conform celor spuse mai sus am ramas pe ganduri
    2. aveam o impresie foarte buna despre Daniel Buca si am ramas surprins cand am citit randurile de mai sus
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Dragos, la inceput am avut si eu o parere buna despre el iar tehnic vorbind a fost printre oamenii care m-au impresionat la capitolul abilitati si cunostiinte tehnice. Totul s-a spublerat cand a amanat pentru a tzashpea oara termenul limita iar cand nu a mai raspuns deloc cu lunile, nu mai e nicio indoiala la capitolul "cinste".

Intrebarea ta e o intrebare capcana:
    • In primul rand sper ca nu eviti sa intelegi ca omul nu a mai raspuns de luni de zile la niciun mesaj (facebook, email, mess, blog, etc) deci nu se poate invoca scuza ca nu a avut timp pentru ca a avut activitate online, dovada raman posturile pe blog, pe facebook, logarile pe mess, etc.
    • In al doilea rand, fara suparare, insa intrebarea ta il favorizeaza pe el asa ca iti spun doar atat: banii mei se afla in contul sau de o jumatate de an fara sa am vreun beneficiu, punct. In aceasta situatie exista doua variante: fie se autosesizeaza si returneaza banii - caz in care se numeste ca are cat de cat bun simt, fie ii pastreaza - caz in care se numeste ca NU are deloc bun simt, ca sa nu folosesc alt termen.

PS: NU discut despre soft, nu am cumparat softul iar din ceea ce am vazut mi s-a parut ok, de aceea am si dorit sa-l cumpar intro varianta customizata. Daca stiam ca urmeaza acest scenariu il cumparam si mi-l customizam singur si ieseam si mai ieftin si fara timp pierdut ca sa nu zic multe indicatii date legate de securitatea scriptului pentru care ar fi trebuit sa ma plateasca el pe mine.

Apropos, daca citeste cineva de la 2parale, sa stiti ca scriptul are, in varianta in care l-am testat eu, mai multe hibe de securitate. Va sfatuiesc sa le rezolvati, altfel, un user experimentat poate sa-si spubere concurenta care foloseste acest script cu un singur caracter.

danielbuca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    48
    Posturi
    431
    Putere Rep
    39

Implicit

In primul rand vreau sa le multumesc lui Dragos si meetzah pentru feedbackul pe care l-au lasat.

In afara de asta, pentru Liviu si Avram, nu pot spune decat: I'm guilty , voi sunteti cele doua greseli pe care le-am facut in aceasta perioada si va trebui sa ma recompensez fata de voi.
    Am facut marea greseala sa ma bag in multe proiecte de customizari si in alte proiecte in acelasi timp, m-am apucat de 2 versiuni noi la 2pcms, in fine ... nu este foarte relevant in contextul asta.

Hai sa lamurim cateva lucruri, totusi:
    Liviu: am facut customizarile pe prima versiune a scriptului, am trecut apoi la o noua versiune a scriptului si am inceput si acolo sa iti fac aceleasi customizari. Intre timp schimbasem structura aplicatiei si a trebuit sa fac iar toate customizarile.
    Hostul de dezvoltare a fost intotdeauna aici My Demo iar pentru prima versiune aici 2PCMS 1.1.2
    Restanta mea este legata de finalizarea customizarilor si de intarzierea majora la livrare.

Avram: tu ai cumparat scriptul de la mine si o customizare de template.
    Singurul job de customizare al meu era sa fac un slider sa functioneze, nu sa-ti fac template-ul pentru care ai platit suma precizata.
    Nu am livrat sliderul la timp, ultimul deadline de la tine a fost 1 august, cand te intorci din vacanta.

Oricum, dincolo de orice, greseala mea majora este ca am sacrificat satisfactia voastra pentru bucuria mea de a face dezvoltare si asta nu este corect fata de voi sau fata de oricine altcineva.
    Imi asum, public, deadline-ul de 15 august pentru amandoi si angajamentul ca vom gasi impreuna un mod de a ajunge la relatii mai bune.

Am reusit in 15 ani de cand activez in aceasta industrie sa las numai oameni multumiti in urma colaborarilor cu mine si vreau ca si in cazul vostru sa fie la fel, cu toate greutatile prin care am trecut in colaborarea noastra, cu toate sacrificiile pe care ar trebui sa le fac ca sa ajungeti si voi doi la stadiul de clienti multumiti.

Va multumesc,
    Daniel

Pagina 4 din 10 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Yahoo Mail forteaza versiunea noua
    De felix în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 18th July 2013, 00:23
  2. Taxi - Cele două cuvinte (Versiunea bloggerilor)
    De Hobart în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th February 2011, 19:18

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •