24th July 2012, 13:40
2 out of 2 members found this post helpful.
NU recomand sa faceti afaceri cu Daniel Buca!
Sfatuiesc utilizatorii care intentioneaza sa incheie un deal cu Daniel Buca sa NU faca acest lucru pentru a evita viitoare situatii neplacute.
Rezumat: Acum cateva luni ne-am inteles pentru customizarea scriptului 2P CMS conform cerintelor mele. La solicitarea sa, am efectuat plata integrala in doar cateva zile insa livrarea nu s-a realizat nici pana azi. Deoarece a depasit toate termenele acceptate de comun acord am declarat proiectul nul insa banii au ramas tot in contul sau si nu a mai dat niciun semn de luni de zile desi l-am contactat prin 3 metode de contact diferite.
Nota1: Daniel Buca nu este un tepar deoarece foloseste identitatea reala insa este un profitor fara dubiu.
Nota2: Orice persoana care va interveni luandu-i apararea este fara dubiu un escroc.
Concluzie: Feriti-va si evitati sa faceti afaceri cu Daniel Buca!
PS: Faptul ca 2parale a achizitionat intre timp acest soft este irelevant deoarece comanda mea este plasata inaintea acestui eveniment iar faptul ca Daniel a anulat comanda mea in interes propriu reliefeaza si mai mult neseriozitatea sa.