Rezultate 1 la 10 din 97

Subiect: 2P CMS - versiunea 1

Afișare hibrid

danielbuca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    13th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    48
    Posturi
    431
    Putere Rep
    40

Implicit

Scuze pentru raspunsul tarziu, de duminica am acces la internet destul de rar.

@Marius: de cand ai cumparat tu scriptul au fost 3 update-uri iar un nou update va fi la inceputul lunii septembrie.
    Sunt oameni care mi-au oferit bani pentru o parte din modificarile ce vor intra in update-ul 1.2.4 dar am considerat ca este mai bine sa includ functionalitatile respective in update.

De ce nu am facut zilele astea un update? Sau in ultimile saptamani? Pentru ca au fost alte prioritati.

Nu cred ca a fost vreodata vreun client 2pcms care sa-mi fi cerut suportul si sa nu il fi ajutat, fie ca era vorba de o intrebare, de o instalare sau de o customizare.

Faptul ca 2pcms va fi open source nu inseamna decat ca eu voi distribui update-urile neoficial deoarece scriptul nu mai este proprietatea mea.

Iar legat de mailul pe care mi l-ai dat: mi se pare, sincer, aberant sa ceri banii inapoi pe un script pe care l-ai cumparat in urma cu 3 luni pentru ca el devine acum open source.

Vrei update-uri? Vor veni asa cum au venit si pana acum chiar daca eu nu mai am de castigat nimic din aceste update-uri.
    Ai vreo intrebare, nu te descurci cu scriptul? Chiar daca au trecut 3 luni de la achizitie, adresa mea de mail iti sta in continuare la dispozitie.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

multumesc @avram
    multumesc @N Iulia

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de danielbuca Vezi Post
    Scuze pentru raspunsul tarziu, de duminica am acces la internet destul de rar.

De ce nu am facut zilele astea un update? Sau in ultimile saptamani? Pentru ca au fost alte prioritati.

Nu cred ca a fost vreodata vreun client 2pcms care sa-mi fi cerut suportul si sa nu il fi ajutat, fie ca era vorba de o intrebare, de o instalare sau de o customizare.

Faptul ca 2pcms va fi open source nu inseamna decat ca eu voi distribui update-urile neoficial deoarece scriptul nu mai este proprietatea mea.

Vrei update-uri? Vor veni asa cum au venit si pana acum chiar daca eu nu mai am de castigat nimic din aceste update-uri.
    Ai vreo intrebare, nu te descurci cu scriptul? Chiar daca au trecut 3 luni de la achizitie, adresa mea de mail iti sta in continuare la dispozitie.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

multumesc @avram
    multumesc @N Iulia
    Minciuna este cea mai smpla forma de autoaparare. Unii mint asa frumos incat unora le vine sa tot asculte.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 21st August 2012 la 12:57.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Yahoo Mail forteaza versiunea noua
    De felix în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 18th July 2013, 00:23
  2. Taxi - Cele două cuvinte (Versiunea bloggerilor)
    De Hobart în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th February 2011, 19:18

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •