Nu ma ocup cu afilierea, comentez ca un outsider.
Toto are dreptate. Ati platit si ati primit softul, ca va fi open source asta e alta treaba, nu ati cumparat drepturi depline asupra lui!
Si eu am cumparat un cutit de bucatarie Miracle Blade, iar ulterior a fost o promotie de "n" cutite gratuite. Vecina mea chiar a prins un cutit gratuit (a platit doar curierul) asta inseamna ca cei de la top shop is tepari ?
E posibil sa fie fustrant ca tu sa platesti ceva ce altul ulterior il obtine gratis, nimeni nu te-a obligat sa cumperi 2pcms, ai primit ceea ce ai platit nu vad problema!
In legatura cu update-urile, observ ca sa si facut acest lucru. Eu astept un update la un script din 2010, iar acest lucru vad ca nui deranjeaza atat de tare pe alti 28,162 de cumparatori, maxim au fost topicuri in care doar sa intrebat cand va fi un update.
FELUL IN CARE VOI IL DISCREDITATI PE DANIEL E PRIMUL GEST FOARTE URAT CARE IL VAD DIN PARTEA COMUNITATII
Sunt total dezamagita de comportamentul vostru "MIE SCARBA", felul in care voi aruncati cu noroi e unul deranjant si pentru mine!
Nu am purtat nici-o discutie cu Dl Daniel niciodata, sa nu se inteleaga ca sunt o "aparatoare".

Răspunde cu citat